Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι αυτό που πρέπει να γίνεις

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι αυτό που πρέπει να γίνεις

Μάιος 17, 2019 - 10:38
0 σχόλια

Εδώ και λίγες ημέρες η ποδοσφαιρική Αρκαδία κινείται γύρω από την είδηση της κλήσης του Γιάννη Κώτσιρα στην Εθνική Ελλάδος ένα γεγονός που έκανε χαρούμενος και υπερήφανους έναν ολόκληρο νομό.

Είναι αλήθεια πως στο πρόσωπο του Γιάννη Κώτσιρα ο μέσος φίλαθλος, ο απλός λάτρης του ποδοσφαίρου βλέπει το δικό του παιδί και ουσιαστικά αυτό είναι ο Γιάννης για όλους όσους τον γνωρίζουν βάση του χαρακτήρα και του επιπέδου που τον διακρίνει.

Παράλληλα ο Μεγαλοπολίτης άσος μπορεί, πρέπει και επιβάλλεται να αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για το τι σημαίνει δουλειά και πρόοδος καθώς έχει όλα τα στοιχεία να γίνει το πρότυπο πάνω στο οποίο ένας φέρελπις να ακουμπήσει σε αυτό.

Η πορεία του Γιάννη Κώτσιρα στον χώρο του ποδοσφαίρου μοιάζει με παραμύθι. Από τις ακαδημίες του Αστέρα, στα ξερά τοπικά της Αρκαδίας και από κει στον Παναρκαδικό για το πρώτο μεγάλο άλμα του και από την Γ' Εθνική στην Super League και την καθιέρωση του με τον Αστέρα Τρίπολης με το επιστέγασμα της κλήσης του στην Εθνική Ελλάδος να έρχεται για να δικαιώσει αυτό τον 26χρονό δεξιό μπακ-χαφ.

Ο Γιάννης όλο αυτό το κατάφερε μόνος του και με την αξία του, έπιασε από τα μαλλιά την κάθε ευκαιρία και δικαιώθηκε γιατί ποτέ δεν παράτησε όσες δυσκολίες και αν βρήκε στο πέρασμα του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κώτσιρας εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών μην αφήνοντας ποτέ μα ποτέ τις σπουδές του καταφέρνοντας να τις συνδυάσει με τον ποδόσφαιρο στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα θέλησης προς όλους και κυριότερα προς την νέα γενιά.

Πλέον περιμένουμε και αναμένουμε με λαχτάρα και αγωνία να καμαρώσουμε  τον Γιάννη Κώτσιρα με το εθνόσημο στο στήθος και να τον δούμε να αγωνίζεται με την γαλανόλευκη φανέλα σε λίγες ημέρες.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.