Ο Γιάννης Γεωργούλης στη θέση του Λάζαρη στο ΔΣ Τρίπολης, αλλά «ανεξάρτητος»

Ο Γιάννης Γεωργούλης στη θέση του Λάζαρη στο ΔΣ Τρίπολης, αλλά «ανεξάρτητος»

Δεκέμβριος 11, 2018 - 20:06
2 σχόλια

Ο προϊστάμενος των Γενικών Αρχείων του Κράτος Γιάννης Γεωργούλης είναι η νέα προσθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, μετά την παραίτηση του κ. Λάζαρη, της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία».

Ο κ. Γεωργούλης ανέλαβε καθήκοντα δημοτικού συμβούλου και ορκίστηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, ενώ αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος Αναστάσιος Κακλαμάνος ανέγνωσε επιστολή του κ. Γεωργούλη, με την οποία ο ίδιος ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία».


2 Σχόλια

ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΣΚΟΥΠΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ

Και ένας που τραμπούκιζε στη συγκέντρωση για τα σκουπίδια τον Μάρτη του 15 προσπαθώντας να μπουκάρει στο Δημαρχείο, όπως βλέπω στο you tube μοιάζει για ανεξάρτητος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.