Ο Γιαννακούρας τα «έσπασε» με το ζεϊμπέκικο της Ρίτας Σακελλαρίου (vid)

Ο Γιαννακούρας τα «έσπασε» με το ζεϊμπέκικο της Ρίτας Σακελλαρίου (vid)

Φεβρουάριος 04, 2019 - 09:32
2 σχόλια

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, που περπατάει πάντα σκυφτός και δε μιλάει σε κανένα…Κλαίει, κλαίει, κλαίει για μένα…Κλαίει, κλαίει, κλαίει για μένα. -Αυτός ο άνθρωπος αυτός, ήταν ο άλλος μου εαυτός, ήταν το άλλο το μισό από το κορμί μου.- Αυτός ο άνθρωπος αυτός, ήταν ο άλλος μου εαυτός....

Αγαπημένο τραγούδι από την αξέχαστη ερμηνεύτρια Ρίτα Σακελλαρίου το οποίο χόρεψε ο αντιπεριφερειάχρης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας στην κοπή πίτας που έγινε  από το Σύλλογο Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Και φέτος δόθηκε η παραγγελιά στην ορχήστρα και δεν θα μπορούσα να μην χορέψω το αγαπημένο μου ζεϊμπέκικο "Αυτός ο άνθρωπος αυτός".

Ένα τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου που ήταν το αγαπημένο άσμα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, που το άκουγε σε κάθε ευκαιρία και φυσικά, όταν μπορούσε το χόρευε.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τραγούδησαν και στην ορχήστρα για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.

Ειδήσεις: 
Video: 

Η παραγγελιά Γιαννακούρα -Χόρεψε ζεϊμπέκικο


2 Σχόλια

Να χαρώ εγώ λεβέντη!! Ο δρόμος προς Στενό ακόμα γεμάτος νερό...και θα βρέξει πάλι...πότε θα σας χορέψουμε εμείς δεν ξέρω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.