«Ο Γέρος του Μοριά» τίμησε τον Σπανούλη (pics,vid)

«Ο Γέρος του Μοριά» τίμησε τον Σπανούλη (pics,vid)

Ιανουάριος 30, 2016 - 20:27
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αρκαδικό την Κυριακή (31/1, 17:00) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και αυτό προκαλεί την αίσθηση όλων τω ν φιλάθλων του μπάσκετ.

Έτσι λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) λίγο μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού μέλη του συλλόγου φίλων Εθνικών ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά» βρέθηκαν εκεί όπου και τίμησαν των αρχηγό των Πειραιωτών Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα.

Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τα μέλη του συλλόγου ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες τόσο με τον ίδιο όσο και με τους υπόλοιπους παίχτες του Ολυμπιακού.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί και το γεγονός πως στο κλειστό βρέθηκαν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού όπου αποθέωσαν τους παίχτες του Ολυμπιακού και ασφαλώς φωτογραφήθηκαν μαζί με τα ινδάλματα τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Κυριακή (30/1, 17:00) και τον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Video: 

Arcadia Portal.gr '' Ο Γέρος του Μοριά'' τίμησε τον Σπανούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.