Ο «Γέρος του Μοριά» στην νέα φανέλα του Αστέρα

Ο «Γέρος του Μοριά» στην νέα φανέλα του Αστέρα

Ιούνιος 14, 2018 - 11:09
0 σχόλια

Καμία σχέση με την πολιτική δεν έχει η νέα φανέλα του Αστέρα

Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να έχει ιστορική αλλά και συγκινητική σημασία με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Κενέ να δείχνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook να αποκαλύπτει ένα μικρό της κομμάτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα έχει ξεχωριστή θέση στο πίσω μέρος της νέας κιτρινομπλέ φανέλας για την νέα αγωνιστική σεζόν που θα βρει την ομάδα και πάλι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 Ωστόσο ο Δημήτρης Κενές με νέα του ανάρτηση ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή δεν συνδέεται με την πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά '' Ουδέποτε οι φανέλες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν σχέση με την πολιτική. Η φαντασία και η άγνοια μπορεί να μετατρέψουν μια είδηση σε επικίνδυνη παραπληροφόρηση. Άλλο η ιστορία, άλλο η πολιτική... Τα λέμε στις 25 Ιουνίου''.

Κάτι ανάλογο έκανε και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημερώνοντας πως μάλιστα πως δεν ισχύει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που έκανε αναφορά στην νέα φανέλα του Αστέρα αναφέροντας τα εξής: '' Υπάρχει δημοσίευμα εφημερίδας (sportime) σήμερα το οποίο αναφέρει πως η φανέλα του Αστέρα θα έχει ιστορική αναφορά λόγω αντίδρασης για το όνομα Μακεδονία. Είναι εντελώς άστοχο και επικίνδυνο. Ποτέ οι φανέλες της ομάδας και γενικότερα οι επιλογές της δεν ενέπλεκαν μέσα πολιτική. Άλλωστε, για να καταλάβατε πόσο άστοχο είναι αυτό που αναφέρει, οι φανέλες σχεδιάζονται ένα χρόνο πριν...

Η αγωνία και η προσμονή στις τάξεις των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης είναι τεράστια αφού σε λίγες ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την νέα εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.