Ο Γεωργιάδης διαψεύδει τις πληροφορίες για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές

Ο Γεωργιάδης διαψεύδει τις πληροφορίες για ανοιχτά καταστήματα όλες τις Κυριακές

Αύγουστος 26, 2019 - 13:45
1 σχόλια

Διαψεύδει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Σκάι τις πληροφορίες ότι το υπουργείο σχεδιάζει την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων που έχουν δημοσιεύσει «Τα Νέα».

Ρωτήθηκε αν το υπουργείο σκέπτεται να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου. «Θέλω να είμαι απολύτως σαφής, όχι. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα των Κυριακών έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο εμπορικός κόσμος της χώρας είναι διχασμένος σε αυτό το θέμα. Έχουμε ανοίξει αρκετές πρωτοβουλίες στο υπουργείο Ανάπτυξης αλλά αυτή (σ.σ. το άνοιγμα τις Κυριακές) δεν είναι μία από αυτές», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που από το βλέμμα του και μόνο καταλαβαίνεις ότι λέει αλήθεια και δεν σε δουλεύει καθόλου ψιλό γαζί. Η ελικρίνειά του εξάλλου φαίνεται κι από τα όσα έχει κατά καιρούς πει για ΝΔ, Σαμαρά, Καραμανλή, Ντόρα και Μητσοτάκη, πριν ενσωματωθεί όμως στο μαντρί που λέγεται ΝΔ, γιατί έκτοτε...κοκοκοκοκοκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.