Ο Γεωργακόπουλος και οι σύμβουλοι που έκαναν... πασαρέλα! (video)

Ο Γεωργακόπουλος και οι σύμβουλοι που έκαναν... πασαρέλα! (video)

Απρίλιος 19, 2011 - 00:56
7 σχόλια

Έξω από τα ρούχα του βγήκε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο Κώστας Γεωργακόπουλος. Η Συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι τις  5 παρά το σώμα δεν είχε εισέλθει στην ημερήσια διάταξη. Κάποια στιγμή λοιπόν λαμβάνοντα στο λόγο εξέφρασε την αγανάκτησή του επιτιθέμενος στου συμβούλους ουσιαστικά που έθεταν ζητήματα στην προ ημερησίας  συζήτηση , κάνοντας λόγο για πασαρέλα!

Ο κύριος Γεωργακόπουλος απευθυνόμενος προς το προεδρείο είπε πως δεν γίνεται κάθε σύμβουλος να έρχεται στο σώμα και να θέτει ότι του λέει κάθε πολίτης ή κάθε φορέας και η συζήτηση να τραβά τόσο πολύ ενώ οι σύμβουλοι έχουν έρθει και προετοιμαστεί για να συζητήσουν τα σοβαρά θέματα της ημερήσιας διάταξης. Πρότεινε δε τα θέματα αυτά να συζητούνται αμέσως μετά την ημερήσια διάταξη λέγοντας χαρακτηριστικά «να σταματήσει επιτέλους η πασαρέλα!»

Χ.Τ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/McikmpjtGSE


7 Σχόλια

SOUUUUUT milaei o DRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....

Ο DR ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

nai siga mhpows k parei tipota allo....stis epomenes ekloges me smyrnioth katevainei ta exei symfonisei ola....anamesa se proth me deyteri kyriakh ton eklogon,opoios den xerei apo ντρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Ο DR ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΥΡΙΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

den yparxei!mias xriseis htan k paei....

ΝΤΡΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΕΣ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΦΟΡΑΣ;

Ο Γεωργακόπουλος είναι μακριά από τους ΣΑΠΙΟΥΣ μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αυτό αποδεικνύεται και από την οργή των κομματόσκυλων ...