Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο ύστατο χαίρε του Κύπριου αγωνιστή Κ. Αρτυματά στο Παραλίμνι Κύπρου

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο ύστατο χαίρε του Κύπριου αγωνιστή Κ. Αρτυματά στο Παραλίμνι Κύπρου

Φεβρουάριος 08, 2017 - 19:52
1 σχόλια

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος εκπροσώπησε τον Δήμο Τρίπολης και εκφώνησε επικήδειο στο ύστατο χαίρε του ήρωα της βάρβαρης εισβολής στην Κύπρο, Λοχία ΠΖ Κωστάκη Αρτυματά του 399 ΤΠ, ο οποίος έπεσε μαχόμενος στην περιοχή Αλονάγρα του Πενταδακτύλου στις 22.07.1974. Η κηδεία του ήρωα έγινε με κάθε τιμή από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, αδελφοποιημένη πόλη με την Τρίπολη.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Κύπρο:

«Ήταν μεγάλη τιμή, το να παραστώ στην υποδοχή των οστών του ήρωα, πεσόντα στον Πενταδάχτυλο, κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, και να εκφωνήσω επικήδειο εκπροσωπώντας την Τρίπολη στην αδελφοποιημένη πόλη του Παραλιμνίου.
Βίωσα την ιστορία που μέχρι χθες απλά είχα διαβάσει, περπατώντας τη "Γραμμή Αντιπαλότητας", γνωρίζοντας ανθρώπους που έζησαν την εισβολή, βλέποντας την επί 40 χρόνια "Πόλη Φάντασμα" Αμμόχωστο!

»Έζησα τα συναισθήματα των συγγενών των αγνοουμένων που επί 42 χρόνια αναζητούσαν νέα για τους Ήρωές μας.

»Τιμή, να αγκαλιάζω τις μανάδες των Ηρώων μας, όπως του Κωστάκη Αρτυματά, όπως και του Τάσου Ισαάκ (που απροκάλυπτα δολοφόνησαν οι Τούρκοι εν καιρώ ειρήνης)!».

Ειδήσεις: 
Video: 

Κύπρος 4/2/2017 Επικήδειος για τον Ήρωα, Λοχία Κωστάκη Αρτυματά


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι Θέλει να μας πει ο ποιητής τώρα πήγε την βολτούλα του τζάμπα στην Κύπρο 3 μέρες με τα λεφτά μας και τώρα τι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.