Ο Γ. Σμυρνιώτης ξενάγησε τον Κ. Μητσοτάκη στη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση του Μυστρά (pics)

Ο Γ. Σμυρνιώτης ξενάγησε τον Κ. Μητσοτάκη στη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση του Μυστρά (pics)

Ιούλιος 20, 2017 - 11:02
2 σχόλια

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία, ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης τον ξενάγησε στη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση του Μυστρά.

Πρόκειται για το νεόδμητο «Mystras Grand Palace Resort», μια σημαντική επένδυση των ομογενών Δημήτρη και Γεωργίας Καλοειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Σμυρνιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο σε λίγο καιρό ανοίγει τις πύλες του.

Η μεγάλη αυτή επένδυση στον τομέα του τουρισμού στοχεύει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος τόσο της Σπάρτης όσο και της Λακωνίας και κατ' επέκταση της Πελοποννήσου. Το «Mystras Grand Palace Resort» είναι μια σύγχρονη μονάδα η οποία μπορεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες της περιοχής. Η μονάδα, η  οποία, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, είναι πλήρως εναρμονισμένη με το λακωνικό τοπίο, θα διαθέτει, εκτός από όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τέσσερα γήπεδα του τένις και δύο πισίνες, μία παιδική και μία ενηλίκων.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, επιβλέπων μηχανικός αυτού του νέου κοσμήματος της Λακωνίας, ξενάγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εντυπωσιάστηκε. Εξάλλου, η εξωστρέφεια και το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς είναι προτεραιότητα του κόμματός του, όπως έχει πολλάκις τονίσει.


2 Σχόλια

Με τον κούλη θα τελειώσουν αυτά. Λαική Δεξιά και Μεσαίος Χώρος τέλος. Είμαστε Νεοφιλελεύθεροι πλέον. Αγιαστούρες,παρελάσεις, φευγουν. Ερχονται ανοιχτά σύνορα,ιδιωτικοποιήσεις,gay parade,κλπ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.