Τατούλης

Ο Γ. Παπανδρέου αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής

Ο Γ. Παπανδρέου αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής

Ιούνιος 02, 2019 - 18:52
0 σχόλια

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής, γεγονός που έχει δημιουργήσει τριγμούς στο κόμμα, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Είναι σημαντική η ψήφος των πολιτών σήμερα για την αυτοδιοίκηση, γιατί η αυτοδιοίκηση έχει ένα διακριτό και θα έλεγα, καθοριστικό ρόλο και στο ξεπέρασμα της κρίσης, αλλά και στο να χτίσουμε μια σύγχρονη και ελπιδοφόρα προοδευτική Ελλάδα. 

»Εμείς στηρίζουμε τους υποψηφίους της Παράταξής μας, γιατί η Παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση - πιστεύουμε σε αυτόν το θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση. 

»Βέβαια, όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή.

»Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου.»

Δημοσιογράφος: «Σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα, με την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής, θέλετε να μας το σχολιάσετε;»

«Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε για αυτά.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.