Ο Γ. Μπόζος για την απογραφή, τις επιχορηγήσεις και την στάση Σαμαρτζή (video)

Ο Γ. Μπόζος για την απογραφή, τις επιχορηγήσεις και την στάση Σαμαρτζή (video)

Μάιος 16, 2011 - 16:42

-Αναγνώρισε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης εφόσον δεν υπήρχε γραμμή από την παράταξη για την ψήφιση των θεμάτων και υπεραμύνθηκε της λειτουργίας του Δ.Σ
Της Χριστίνας Τσιορωτά
Πάντα ισορροπιστής ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Τρίπολης, επιδιώκει να απεμπολεί τις εντάσεις και τις συγχύσεις κι αυτό έκανε και σήμερα στη διάρκεια συνέντευξής του προς τα Μέσα ενημέρωσης, συνέντευξη που είχε σαν αντικείμενο την συνεδρίαση του Δ.Σ Τρίπολης το βράδυ της Παρασκευής. Σ εκείνο το συμβούλιο ο Πρόεδρος μπήκε στο στόχαστρο των κυρίων Βόσνο και Σταμάτη, για την ενέργεια του στην ειδική συνεδρίαση για την απογραφή να μην τους δώσει το λόγο ως θιγόμενους.

Ο Πρόεδρος εξηγεί και σήμερα όπως άλλωστε έπραξε και στη συνεδρίαση της Παρασκευή πως η διαδικασία τηρήθηκε όπως ακριβώς έπρεπε, πως δεν υπήρχε θέμα προσωπικό ώστε να δώσει το λόγο μετά την τελική τοποθέτηση του Δημάρχου και πως εν τέλει ήταν άκομψο να δοθεί ο λόγος σε κάποιους πρώην Δημάρχους αλλά να μην έχουν την δυνατότητα οι άλλοι Δήμαρχοι που δεν βρίσκονταν στο συμβούλιο ως σύμβουλοι να τοποθετηθούν και εκείνοι.

Ο πρόεδρος ρωτήθηκε και για το θέμα των επιχορηγήσεων , τις ενστάσεις και τις αντιδράσεις ειδικά αυτές που προήλθαν από την πλευρά της πλειοψηφίας και καταχωρήθηκαν ως «διαρροή» από τα μέσα ενημέρωσης.  «Ακούστηκαν πολλά και έγινε πολύς λόγος για το τίποτα. Το ζήτημα έτσι όπως τέθηκε και η  «αποστασιοποίηση» εντός εισαγωγικών έλαβε διαστάσεις χωρίς λόγο. Είναι Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται ελεύθερα, δεν υπήρξε προσυμβούλιο την Παρασκευή  έτσι ώστε να υποθέσει κανείς ότι υπήρξε αυστηρή γραμμή για την ψήφιση των θεμάτων. Ο κύριος Σαμαρτζής με την τοποθέτησή του  ήθελε να τονίσει θεωρώ την ανησυχία του για τα οικονομικά μεγέθη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη τόσο στον  Αντιδήμαρχο όσο και στο  Δήμαρχο ότι δίνουμε όσα πρέπει. Δεν σημαίνει ρήγμα στην παράταξη σε καμία περίπτωση. Άλλο να υπάρχει κάποιο μείζον θέμα και άλλο να διαφοροποιούμαστε σε ζητήματα ήσσονος σημασίας.»
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/LOGiCis_xD0