Ο Φούντας στην Εθνική Ελπίδων

Ο Φούντας στην Εθνική Ελπίδων

Οκτώβριος 07, 2015 - 10:50
0 σχόλια

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Ταξιάρχης Φούνας για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Πορτογαλίας στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (13/10 18:30) στο "Skoda Ξάνθη Arena".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής των Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε τον άσο του Αστέρα Τρίπολης στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και έτσι ο Φούντας μετά τις κλήσεις του με την Εθνική Ανδρών επιστρέφει και πάλι για να φορέσει την φανέλα της Ελπίδων

Η γαλανόλευκη αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και η πρώτη της συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 8/10 στο Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στη αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Μπάρκας (Ατρόμητος).

Αμυντικοί: Πούγγουρας (Βέροια), Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης (Βέροια), Βούρος (Ολυμπιακός), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Ρισβάνης (Πανιώνιος).

Μέσοι: Σιώπης (Πανιώνιος), Χαρίσης (ΠΑΟΚ), Δώνης (Παναθηναϊκός), Μύγας (Παναιτωλικός), Μυστακίδης (ΠΑΟΚ).

Επιθετικοί: Μαυρίας (Σάντερλαντ), Γιακουμάκης (Πλατανιάς), Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Φούντας (Αστέρας Τρίπολης), Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.