Ο φόβος της τρομοκρατίας τραυμάτισε 1.400 ανθρώπους στο Τορίνο

Ο φόβος της τρομοκρατίας τραυμάτισε 1.400 ανθρώπους στο Τορίνο

Ιούνιος 04, 2017 - 18:26
0 σχόλια

Ο φόβος της τρομοκρατίας έχει κυριεύσει την Ευρώπη... Ύστερα από τις τόσες επιθέσεις -θυμίζουμε τη διπλή τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους- χάος επικράτησε στο Τορίνο, το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν από τη λήξη του τελικού του Champions League, μεταξύ της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ανέδειξε πρωταθλήτρια Ευρώπης την ισπανική ομάδα.

Τριάντα χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την ώρα στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό, όταν προκλήθηκε πανικός από έναν ήχο -μάλλον ήχο κροτίδας- που ακούστηκε και οι παρευρισκόμενοι φοβήθηκαν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των ιταλικών ΜΜΕ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 1.400 άνθρωποι εκ των οποίων οι επτά είναι σοβαρά. Ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες είναι και ένα παιδάκι επτά ετών.

(Πληροφορίες: protagon.gr, Φωτογραφία: La Presse)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.