Ο Φώτης Αλεξόπουλος από την Τρίπολη σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Ο Φώτης Αλεξόπουλος από την Τρίπολη σε διαγωνισμό φωτογραφίας

Ιούνιος 01, 2016 - 09:47
0 σχόλια

Οι Κυριακές είναι ξεχωριστές μέρες για όλους μας. Είναι μέρες γεμάτες συναισθήματα, ήχους και εικόνες από οικογενειακές στιγμές, βόλτες με φίλους ή εκδρομές στη φύση.

Για κάποιους η Κυριακή είναι ημέρα ραστώνης και για άλλους είναι αφορμή για εξορμήσεις στην πόλη, στο βουνό, στη θάλασσα. Όπως και να έχει οι Κυριακές έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο χρώμα. Φαντάσου μια φωτογραφία από την Κυριακάτικη βόλτα σου στο κέντρο της πόλης, , από μια διαδρομή που σε εντυπωσίασε, από ένα πρόσωπο που σου φάνηκε ενδιαφέρον. Φαντάσου ένα video τραβηγμένο με την action camera στο ποδήλατό σου την ώρα που κατεβαίνεις το βουνό. Εσύ αν μπορούσες να χωρέσεις τις Κυριακές σου σε εικόνες, ποιες θα διάλεγες;

O Φώτης Αλεξόπουλος  μπορεί και έτσι έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Public Moments Awards, έναν ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο από τα καταστήματα Public που στόχο είχε να καλέσει καθημερινούς χρήστες, αλλά και επαγγελματίες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες και βίντεο, να αναδείξουν το ταλέντο τους, να κερδίσουν μεγάλα Βραβεία, Χρηματικά Έπαθλα και Διακρίσεις

Η Α’ φάση των Public Moments Awards, του 1ου ανοιχτού διαγωνισμού εικόνας των καταστημάτων Public, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή από το κοινό. 50.000 χομπίστες αλλά και επαγγελματίες της φωτογραφίας έλαβαν μέρος με περισσότερες από 65.000 φωτογραφίες και βίντεο και τώρα ζητούν την ψήφο σου για να κατακτήσουν την κορυφή.

Στη Β’ φάση του διαγωνισμού η οποία θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου, το κοινό καλείται να αναδείξει τους νικητές στην κατηγορία «Είναι το χόμπι μου». Μπες τώρα και ψήφισε τους αγαπημένους σου χομπίστες της φωτογραφίας ή του βίντεο σε κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, Άνθρωποι) και διεκδίκησε μεγάλα δώρα από τους χορηγούς Samsung, Canon, GoPro & Parrot για να εξασκήσεις και εσύ το ταλέντο σου!

Οι φωτογραφίες που έχει επιλέξει ο Αθλητικός παραγωγός και Συντάκτης Φώτης Αλεξόπουλος είναι από την πόλη της Τρίπολης αλλά και από προορισμούς που έχει αγαπήσει. Μπείτε και ψηφίστε ΕΔΩ τον Φώτη Αλεξόπουλο γιατί η ψήφος σας σε κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γι' αυτόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.