Τατούλης
symvolo

Ο Φορέας Διαχείρισης στον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών (pics)

Ο Φορέας Διαχείρισης στον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών (pics)

Ιούνιος 25, 2019 - 16:55
0 σχόλια

Συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας στον 5o Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών Αρκαδίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019. Πάνω από 160 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν στους αγώνες του ημιμαραθωνίου, των 5 χιλιομέτρων αλλά και του ενός χιλιομέτρου για τα μικρά παιδιά.

Η διαδρομή των αγώνων πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου σε μια πανέμορφη ορεινή περιοχή, περνώντας μεταξύ άλλων κάτω από έλατα, πλατάνια, καστανιές και πεύκα.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος «Δολιανά Κυνουρίας», ο ΓΣΜ «Λύκαια», ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας συμμετείχε για πρώτη φορά και συνέβαλε ενεργά στη διοργάνωση, τόσο με τη στελέχωση ενός σταθμού ανεφοδιασμού των αθλητών, όσο και με τη χρήση οχήματος του Φορέα για την υποστήριξη και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.