Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης

Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης

Ιούνιος 08, 2019 - 19:40
0 σχόλια

Κωμικός και συνάμα τραγικός καθώς και ναρκισσιστής ο πρωταγωνιστής του «Φιλάργυρου», που ζει με έναν μόνιμο φόβο ότι θα του κλέψουν την περιουσία, θα τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων στην παράσταση, που αποτελεί τη νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου.

Ο «Φιλάργυρος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου με δεκαμελές θίασο για μια μόνο παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Πολύβιος στη Μεγαλόποληστις 15/6/2019 και ώρα 12:00μμ.

Στην παράσταση, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 10 ετών και άνω, ο ήρωας μας καταστρώνει σχέδια για να κάνουν τα παιδιά του πλούσιους γάμους αγνοώντας τις δικές τους επιθυμίες. Όταν εκείνα αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του πατέρα τους, ετοιμάζονται να φύγουν από την οικογενειακή στέγη για να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Όμως, τα πράγματα περιπλέκονται και παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, όταν πατέρας και γιος ερωτεύονται… την ίδια γυναίκα!

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος σε μουσική επιμέλεια του Νίκου Δρογόση. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αθανασίου, Γιάννης Ζουμπάντης, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ιωάννα Μερκουριάδου, Άγγελος Δελληκάρης, Γεωργία Σοφού, Μάνος Μπάτρης. Η οργάνωση της παραγωγής έχει γίνει από το Πολιτιστικό Πάρκο.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Πληροφορίες και κρατήσεις στο: 210 3647200 και 22990 42100,

politistikoparko.com

 

Προαγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει στο http://rx.hu/LJpn αλλά και τηλεφωνικώς στο 2103647200


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.