Ο φανερός δείπνος, η συσπείρωση και ο loser

Ο φανερός δείπνος, η συσπείρωση και ο loser

Ιούλιος 05, 2019 - 11:42
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Υπομονή: ομιλίες, χοροί, συγκεντρώσεις τελειώνουν! Μετά ξεκινά το νταβαντούρι!

Και δεν εννοώ τα πανηγύρια στα χωριά μας...

Συνήθως, αν θες να συναντηθείς με κάποιον μακριά από τα κακά τα μάτια, κάνεις έναν μυστικό δείπνο... Σμυρνιώτης και Τσιαμούλος, όμως, είχαν φανερό δείπνο με κάθε επισημότητα χθες το βράδυ στην Τρίπολη. Λέτε να είχαν και θέμα για την 1η Σεπτεμβρίου;..

Έχω την εντύπωση πως στην ομιλία του Βλάση προχθές υπήρξε η μέγιστη συσπείρωση. Βλέπεις, τα αποτελέσματα των δημοτικών δημιούργησαν ίντριγκες και σύγχυση όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

Πολλές ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις στο ακροατήριο, αλλά η παρουσία του Σμυρνιώτη έχει ιδιαίτερη σημασία. Όπως και η ιδιαίτερη μνεία του Κώστα Βλάση στον Σμυρνιώτη.

Κύριε υποψήφιε του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουν όλοι ότι έκανες τα πάντα για τον πρόγραμμα Φιλόδημος, είχες τους λόγους σου και εσύ τελικά. Αλλά να σε περιφέρει παντού ο loser με το μηδαμινό έργο δεν νομίζω ότι είναι στα θετικά... Η κάλπη θα δείξει...

Αλήθεια, μια που το έφερε η κουβέντα, με εκείνη την επερώτηση για τις θέσεις στη ΔΕΔΑ και τα κομματικά βολέματα, τι έγινε τελικά;

Πάντως, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να κάνει τις εκλογές γλέντι! Παρεΐστικα, όμορφα, με μουσικούλα και χορό.

Ο Τάσος, πάντως, έδιωχνε τον κόσμο από τα σουβλάκια λες και ήταν μύγες.

Σιγά, βρε παιδί μου, τι εδώ τι λίγο πιο κάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος!

Ακούσαμε μπαϊλντισμένους εργοδότες να πλησιάζουν «γαλάζια» στελέχη και να τους λένε ότι δεν θα αντέξουν άλλα τέσσερα χρόνια αύξησης μισθών για τους εργαζομένους τους.

Τελικά, ο αγώνας είναι ταξικός, καλά μου φιλαράκια.

Και επίσης: Η ποσόστωση, όσο πολιτικώς ορθή και να είναι, δεν δουλεύει. Διακοσμητικές στα ψηφοδέλτια οι υποψήφιες που μπήκαν 20 μέρες πριν από τις εκλογές.

Αν θέλουν σοβαρές γυναικείες συμμετοχές, ας ξεκινήσουν την ποσόστωση από τα δεκαπενταμελή στα σχολεία.

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα!

«Μάχη» απόψε. Δύο «γαλάζιοι» υποψήφιοι, δύο συγκεντρώσεις. Πού να πρωτοπάει κανείς...


2 Σχόλια

Δεν τον περιφέρει παντού ο loser με το μηδαμινό έως ανύπαρκτο έργο τον κ. υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, νόνος του πάει και κολλάει στον κ. υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Ο loser με το μηδαμινό έως ανύπαρκτο έργο. Το ότι ήταν μαζί του στο Κακούρι, γιατί προφανώς σε αυτό αναφέρεσαι, το χωριό του loser με το μηδαμινό έως ανύπαρκτο έργο είναι, τι να κάνει να τον διώξει από το χωριό του; Έτσι κι αλλιώς, ο κ. υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μαζέψει ψήφους απ' όπου μπορεί, ας είναι κι από το χωριό του loser με το μηδαμινό έως ανύπαρκτο έργο, παρουσία και του ίδιου του loser. Δεν νομίζω να είναι κατακριτέο αυτό..

Για να μην βασανίζετε το μυαλουδάκι σας, ωραία μου κυρία, σας ενημερώνω ότι μπορείτε να πάτε και στις δύο ομιλίες γιατί είναι συνεννοημένο να καθυστερήσει αυτός που προηγείται χρονικά ώστε να προλάβει αυτός που έπεται και να δοθεί έτσι η δυνατότητα σε κάποιους που επιθυμούν, να παρακολουθήσουν και τις δύο ομιλίες. Σας την έλυσα την απορία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.