Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Μάρτιος 27, 2019 - 10:45
0 σχόλια

Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας θα βρεθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του φορέα.

Ο κ. Αβραμόπουλος απεδέχθη την πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Τρουπή να επισκεφθεί την Τρίπολη και το Επιμελητήριο,  μιας και τους συνδέουν φιλικοί δεσμοί.

Σαφώς θα τεθούν στο τραπέζι αυτής της κλειστής συνάντησης, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στον τουρισμό, στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2019, τα κράτη-μέλη της ΕΕ ενέκριναν τη συμφωνία που επιτεύχθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο σχετικά με την πρόταση της Επιτροπής που παρουσίασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος για τον εκσυγχρονισμό της κοινής πολιτικής θεωρήσεων της ΕΕ, προκειμένου να προσαρμοστούν οι κανόνες στις εξελισσόμενες ανησυχίες για την ασφάλεια, στις προκλήσεις που συνδέονται με τη μετανάστευση, καθώς και στις νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.