Ο Ευγένιος Τριβιζάς στην Τρίπολη

Ο Ευγένιος Τριβιζάς στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 15, 2019 - 08:21
2 σχόλια

Ο πολυδιαβασμένος συγγραφέας λατρεμένων παιδικών παραμυθιών συμμετέχει στο φετινό Arcadian Screenings αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα.

Συγκεκριμένα:

– Παρασκευή 22/02 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ώρα 12.00-13.00
Προβολή της ταινίας “Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι”.

– Σάββατο 23/02 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης
Πολυθέαμα-Ακρόαμα για το μπεστ-σέλερ “Η Τελευταία μαύρη γάτα”.
12.00-12.10 Rossini Duetto Buffo di Due Gatti με συμμετοχή της σοπράνο Γιέλενα Γιοβάνοβιτς και της παιδικής χορωδίας Xορωδία Ορφέας Τρίπολης.
12.10.12.40 Ζωντανή οπτικοακουστική απόδοση του μυθιστορήματος. Αφηγητής Γιώργος Ηλιόπουλος, Γάτος : Μαρίνος Δελής, Γάτα: Αντωνία Μπαντούνα – Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.
13.40 ομιλία του ίδιου του συγγραφέα.

-Κυριακή 24/02 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ώρα 12.00
Ο Ευγένιος Τριβιζάς θα διαβάσει ανέκδοτο παραμύθι του.


2 Σχόλια

Οι οργανωτές αυτού του πραγματικά σημαντικού γεγονότος δεν μπόρεσαν να σκεφτούν πως Παρασκευή 12.00 - 13.00 τα παιδιά βρίσκονται στα σχολεία τους και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ;;;;; Μήπως έχει υπάρξει κάποια μέριμνα για να πάνε οργανωμένα τα σχολεία ; Αλλιώς μήπως να γίνει μετάθεση της ώρας ;;;;

Μη στεναχωριέσαι φίλε μου η ταινία αυτή είναι για παιδιά προσχολικής ηλικίας.. δεν θα τη χάσουν τα παιδιά που πάνε σχολείο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.