Ο εξαιρετικός Κουρμπέλης μιας υπέροχης και πάλι Εθνικής

Ο εξαιρετικός Κουρμπέλης μιας υπέροχης και πάλι Εθνικής

Οκτώβριος 16, 2019 - 15:09
0 σχόλια

Η Εθνική μας ομάδα θυμίζοντας μας πως είναι και πάλι εδώ παρά τον αποκλεισμό της έδειξε σημάδια ζωής, κέρδισε με 2-1 την Βοσνία με τον Αρκά Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι βασικός σε όλο το παιχνίδι και να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση όπως και όλοι οι διεθνής μας. 

Επιστροφή στις νίκες για τη γαλανόλευκη! Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας συνοδεύτηκε και από νίκη. Δίκαιο το αποτέλεσμα, μπορούσε και ευρύτερο σκορ η Ελλάδα, που έχασε ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια με τον Μασούρα στο 60΄ και τον Σταφυλίδη στο 73΄. Παυλίδης στο 30΄ με το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ανδρών, Κοβάτσεβιτς με αυτογκόλ το 2-1 στο 88΄.

Είχε ισοφαρίσει στο 35΄ για τους Βόσνιους ο Γκόγιακ. 

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (84΄ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Κουλούρης).

Βοσνία: Σέχιτς, Μπιτσάκσιτς, Κρβζιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χόντζιτς (71΄ Μπάγιτς), Τσίμιροτ (46΄ Τζάτζαλο), Γκόγιακ, Κοβάσεβιτς, Χαΐροβιτς, Σάριτς (63΄ Ντούλιεβιτς).

*  Στον αγώνα κόπηκαν 4.512 εισιτήρια.

*  Στους δύο άλλους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του 10 ομίλου των European Qualifiers η Φινλανδία επικράτησε 3-0 της Αρμενίας εντός έδρας και η Ιταλία νίκησε 5-0 στο Λιχτενστάιν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.