Ο εξαιρετικός Διαμαντόπουλος στην Λαμία

Ο εξαιρετικός Διαμαντόπουλος στην Λαμία

Αύγουστος 30, 2018 - 10:22
3 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε όμως από την πρώτη κιόλας αγωνιστική δεν έλειψαν τα διαιτητικά λάθη και φωνές ομάδων που ένιωσαν να αδικούνται όπως συνέβη με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μία από τις τρανταχτές εξαιρέσεις σε μια πρεμιέρα με αρκετά λάθη είναι η αλήθεια ήταν και ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του ΣΔΠ Αρκαδίας στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας 27 Αυγούστου.

Ο Αρκάς ρέφερι απέδειξε με το καλημέρα και στο νέο πρωτάθλημα της Super League γιατί δικαίως θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της χώρας μας παραμένοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.

Επιβλητικός και κανονικός άρχων του αγώνα φρόντισε να είναι κοντά σε όλες τις φάσεις ενώ άφησε σε αρκετά σημεία το παιχνίδι να εξελιχθεί μη διακόπτοντας σε κάθε διαμαρτυρία τον αγώνα για μη χαλάσει ο ρυθμός γεγονός που τον δικαίωσε απόλυτα.

Η παράδοση και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον ΣΔΠ Αρκαδίας δείχνουν πως οι Αρκάδες διαιτητές θα συνεχίσουν και αυτή την σεζόν να είναι στους κορυφαίους στις κατηγορίες όπου και θα σφυρίζουν.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Mπράβο του και πάλι μπράβο του, να τον δούμε όμως και στα παιχνίδια που θα κρίνονται οι πρώτες θέσεις μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και δεν αναφέρομαι στους μεταξύ τους αγώνες, αν τυχόν σφυρίξει, αλλά στους αγώνες τους με τις λεγόμενες μικρές ομάδες, γιατί πέρυσι είχε κάποια ατυχή σφυρίγματα σε αγώνες αυτών των ομάδων, σε άλλες υπέρ, σε άλλες κατά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.