Τατούλης

Ο ετήσιος χορός του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου (pics)

Ο ετήσιος χορός του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου (pics)

Μάρτιος 15, 2019 - 15:24
0 σχόλια

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” διοργάνωσε τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, στην ταβέρνα ‘Βασιλικός’ στο Βαλτεσινίκο.

Επίσης Αποκριάτικες εκδηλώσεις με παιχνίδια στην κεντρική πλατεία την Κυριακή το πρωί, ενώ το απόγευμα έγινε παρέλαση και κάψιμο του καρνάβαλου, οπου προσφέρθηκε τσουκαλόκαφτο και λουκουμάδες.
Οι εκδηλώσεις υπήρξαν απόλυτα επιτυχημένες με ικανοποιητική συμμετοχή τόσο των μελών όσο και των φίλων του συλλόγου. Ειδικά το βράδυ του χορού, η πληρότητα της Ταβέρνας ‘Βασιλικός’ έφτασε το 100%.

Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους τους παρευρεθέντες, μέλη και φίλους, τόσο από το Βαλτεσινίκο όσο και από την Τρίπολη, την Πάτρα και την Αθήνα. Επίσης τα παιδιά του χορευτικού τμήματος που συμμετείχαν ενεργά τόσο κατά την προετοιμασία όλου του αποκριάτικου στολισμού του χωριού όσο και κατά τις διάφορες δραστηριότητες του διημέρου.

Πέραν αυτών θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους:
• Ταβέρνα ‘Βασιλικός’ για την άριστη συνεργασία και την προσφορά της βασιλόπιτας και του τσουκαλόκαφτου.
• Ταβέρνα ‘Κληματαριά’ για την προσφορά λουκουμάδων.
• Την ορχήστρα του Δημήτρη Ρέππα που κάλυψε ζωντανά την βραδιά με δημοτικό & λαϊκό πρόγραμμα.
• Τον Πρόεδρο του συλλόγου ‘Αξιον Εστί’ Τριπόλεως κ. Γ. Παναγούλη για την παρουσία του.
• Τον συμπατριώτη μας Αποστόλη Παπαγεωργίου και την Matrix Design, για την δωρεάν σύνθεση των αφισών αλλά και την στήριξη που μας έχει προσφέρει όλο αυτό το διάστημα από της ιδρύσεως μας.
• Τον συμπατριώτη μας ηλεκτρολόγο Νίκο Πετρόπουλο για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στον σύλλογο.
• Όλες τις επιχειρήσεις του Βαλτεσινίκου, των γύρω περιοχών και της Τριπόλεως που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Αν και το πρόγραμμα του τριημέρου τροποποιήθηκε ανάλογα, λόγω των απωλειών τριών συμπατριωτών μας, με την αγάπη που αγκαλιάστηκε από το Βαλτεσινίκο και την επιτυχία που είχε, μας δημιούργησε την υποχρέωση να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη χρονιά.

Για το ΔΣ

Η Γενική Γραμματέας                       Η Πρόεδρος
Παπαπέτρου Γεωργία             Παπαγεωργίου Αφροδίτη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.