Ο Ερμής κέρδισε την Τεγέα στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι

Ο Ερμής κέρδισε την Τεγέα στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι

Αύγουστος 28, 2019 - 20:19
0 σχόλια

Περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες της Αρκαδίας οι οποίες ξεκινούν να δίνουν και τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια βγαίνοντας για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Ωστόσο ένας φιλικός αγώνας αυτή την χρονική περίοδο αποτελεί μια καλή προπόνηση για τις ομάδες και μια ευκαιρία για τους προπονητές να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους και να κάνουν τις απαραίτητες για την εποχή δοκιμές τους ενόψει της συνέχειας.

Έτσι λοιπόν στην Μελιγού το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου ο Ερμής φιλοξένησε την Τεγέα με τις δύο ομάδες να δίνουν τον πρώτο τους φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους από την έναρξη των προπονήσεων.

Ο Ερμής επικράτησε της Τεγέας με σκορ 3-0 με το αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν η κάθε μία ξεχωριστά τα δικά τους πράγματα στο χορτάρι σε πρόσωπα και σχήματα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.