Ο εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ρούτσι

Ο εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ρούτσι

Δεκέμβριος 14, 2018 - 15:02
0 σχόλια

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με χιόνια, παγετό και θερμοκρασία στους -5°C, τιμήσαμε και φέτος τον πολιούχο Άγιο του χωριού μας, τον Άγιο Σπυρίδωνα. Μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η Αρτοκλασία, από τον πατέρα Σπυρίδωνα.

Για μία ακόμα χρονιά, ο ιεροψάλτης κ. Παναγιώτης Μαδούρος, η σύζυγός του, αλλά και, όπως πάντα, ο "δικός μας" ψάλτης, ο κ. Γιώργος Κόχρονας, έψαλαν στην μεγάλη γιορτή. Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν κάτοικοι του Ρουτσίου, συγγενείς και φίλοι από τα γύρω χωριά, την Μεγαλόπολη, την Αθήνα και την Καλαμάτα, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Γεωργία Σπηλιοπούλου, που πρόσφερε καφέ και γλυκά στο σπίτι της, η Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Ρουτσαίων "Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος" Μαρία Παπαγγελή-Παπαδοπούλου, ο Πολιτευτής Αρκαδίας και Πρόεδρος της Τ. Κ. Βουτσαρά Γιώργος Αθανασόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ανδρίτσος. Στον πατέρα Σπυρίδωνα, που είχε και την ονομαστική του εορτή, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλά και τον ευχαριστούμε που τέλεσε την λειτουργία για την μεγάλη χειμωνιάτικη γιορτή του πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα στο Ρούτσι.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.