Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης τίμησε τον προστάτη του Άγιο Αθανάσιο (pics,vid)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης τίμησε τον προστάτη του Άγιο Αθανάσιο (pics,vid)

Μάιος 31, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης "Ο Φιλοποιμήν" στο όμορφο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, που έχει υπό την φροντίδα του ο Σύλλογος.

Σε ένα πολύ όμορφο εξωκλήσι του οποίου ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί με χρήματα μελών του Συλλόγου οι έμποροι και οι φίλοι της Μεγαλόπολης τίμησαν τον προστάτη τους και γλέντησαν με την Γιώτα Κόκκορη και τα "Παιδιά της Μεγαλόπολης".

Οι έμποροι της Μεγαλόπολης καταβάλλουν σε δύσκολες εποχές κάθε δυνατή προσπάθεια να τα καταφέρουν αλλά βρίσκουν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να τιμήσουν τον προστάτη τους, για να έχουν την βοήθειά του.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας που βρέθηκε εκεί ανέφερε:

"Εμείς ως Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας στηρίζουμε τον εμπορικό κόσμο με όποιο τρόπο μπορούμε και η εκδήλωση ήταν σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, φίλο Νίκο Αντώνακα και σε όλο το ΔΣ του Συλλόγου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκα και στο Βουτσαρά στη ΔΕ Φαλαισίας Δ.Μεγαλόπολης στις θρηκευτικές εκδηλώσεις για την Αγία Τριάδα. Και εδώ ο Πρόεδρος του χωριού, φίλος Γιώργος Αθανασόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να αναβαθμίσει την εορτή και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει..."

 
Video: 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης τίμησε τον προστάτη του, Άγιο Αθανάσιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.