Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και "Το χαμόγελο του παιδιού" ενισχύουν τις άπορες οικογένειες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και "Το χαμόγελο του παιδιού" ενισχύουν τις άπορες οικογένειες

Δεκέμβριος 13, 2010 - 12:01

 Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης ανέλαβε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία  με τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του παιδιού», να ενισχύσει τη περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, οικογένειες που έχουν ανάγκη από την συμπαράσταση μας. Επίσης θα διαθέσει την αίθουσα των γραφείων του Συλλόγου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνει «Το χαμόγελο του παιδιού» στην Τρίπολη, από  15  έως  18 Δεκεμβρίου 2010   
 

    Προτιμήσαμε φέτος αυτές οι κινήσεις να αντικαταστήσουν τις  διαφημιστικές καμπάνιες που συνήθως δρομολογούσαμε τέτοια εποχή.
    Ο Σύλλογος έχει τυπώσει ειδικές δηλώσεις συμμετοχής, που διανεμήθηκαν στους καταστηματάρχες. Τα δώρα είναι είδη που απευθύνονται σε παιδιά μέχρι 18 ετών αλλά και είδη που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μελών μιας οικογένειας.
    Οι υπεύθυνοι του οργανισμού θα παραλάβουν από κάθε κατάστημα  τα είδη, που έχει η κάθε επιχείρηση  αποφασίσει να δωρίσει και θα μεριμνήσουν για την διανομή τους στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
    Ο Σύλλογος θα δημοσιοποιήσει το κατάλογο των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην κίνηση ενίσχυσης των οικογενειών.
    Οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας συμμετέχουν στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Συλλόγου και  αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία του εμπορικού κόσμου και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα της τοπικής  κοινωνίας. 
    Ευχή μας, να γίνονται όλο και περισσότερα τα χαμόγελα των παιδιών.
Το Δ.Σ.