Ο Δράκος στα εγκαίνια του Πα.Πελ.

Ο Δράκος στα εγκαίνια του Πα.Πελ.

Σεπτέμβριος 20, 2010 - 10:39
10 σχόλια

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιστρέφει σήμερα στην Τρίπολη, την έδρα του προεκλογικού του αγώνα για να παρευρεθεί στις 6.00 μ.μ. στα εγκαίνια της νέου κτιρίου της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


10 Σχόλια

Ψηφίζουμε Δημήτρη Δράκο γιατί είναι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης. Την υπυρετεί δεκαπέντε χρόνια συνολικά. Δεκατρία χρόνια είναι νομάρχης.Τα τελευταία 4 πρόεδρος των ελλήνων νομαρχών στην ΕΝΑΕ. Έχει βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικ'ων θεμάτων.Γνωρίζει καλά την αυτοδιοίκηση και τον ΟΤΑ.Τόσο ως προς τις αδυναμίες τους,τις οποίες ο Δημήτρης Δράκος έχει την πείρα να τις αντιμετωπίσει,όσο και ως προς τις δυαντότητές τους που έχει γνώση να τις αξιοποιεί.

Έχει τόσο καλή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση όσο και στην διαπλοκή, έτσι ακριβώς όπως πήρε και το χρίσμα για να κατέβει υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Και μιας και μιλάς για Διαπλοκή αρχηγόπουλό μου, μήπως έτυχε να διαβάσεις ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής" (σλ.16-17) με τίτλο "Π.Τατούλης-Ρ.Σπυρόπουλος-Δ.Παυλής: Το Τρίγωνο της Διαπλοκής στην Αρκαδία"; Όχι ότι υιοθετώ κατ' ανάγκη το περιεχόμενό του, αλλά το βρήκα πράγματι πολύύύύύ ενδιαφέρον!!!

θα μας πείτε και εμάς ποιος είναι ο "Τύπος της Κυριακής";

Απορώ πως ξέφυγε ο Ρέππας από το άρθρο αυτό Αν αναλογιστούμε ότι Ρέππας είναι ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία και αυτός παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις,πως και δεν αναφέρθηκε???

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΤΙΜΠΕΙΤ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? Ο ΔΡΑΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑΤΟΥΛΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Φοβερό επιχείρημα το πιεσομετρο... αλλά για ποιον; Έχετε σκεφτεί ότι ο δρακος είναι λιγο μεγάλος για να συνεχίσει με την πολτική;

Τατούλης και Δράκος έχουν την ίδια ακριβώς ηλικία, εξηντάρηδες. Η διαφορά είναι ότι ο δεύτερος δεν το παίζει τζόβενο.

http://makelio.blogspot.com/2009/06/blog-post_4365.html?zx=b006a9a1862713b6 Ειναι πολλά τα λεφτά