Ο Διονύσιος Καραφωτιάς υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ο Διονύσιος Καραφωτιάς υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιανουάριος 23, 2019 - 08:27
3 σχόλια

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος από το χώρο του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Διονύσιος Καραφωτιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Απόφοιτος του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χόντου, έμπορο, και έχουν δύο γιούς.

Έχει εργαστεί ως μουσικός, ηχολήπτης αλλά κυρίως ως καθηγητής μουσικής στην δημόσια εκπαίδευση και σε ιδιωτικά γυμνάσια, στην Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αθηνών, Αργολίδας και Αρκαδίας που ύστερα από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2007 μονιμοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Παράλληλα, ασχολείται με την σύνθεση και επεξεργασία έργων για χορωδία, και διευθύνει τα τελευταία 8 χρόνια την Παιδική Χορωδία Τρίπολης «Σπουργίτια», έχοντας συμμετάσχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και Φεστιβάλ στην Τρίπολη, στην Αργολίδα και την Αττική.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια διεύθυνσης Χορωδίας του Μουσικού Πανεπιστημίου Κέρκυρας και της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών Ελλάδας μαζί με καταξιωμένους έλληνες και ξένους διευθυντές Χορωδιών.

Έχει 15ετή εμπειρία διδασκαλίας σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής, σε παιδιά και ενήλικες, διοργανώνοντας τα τελευταία 5 χρόνια Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στην Τρίπολη, κάθε Ιούνιο, φιλοξενώντας στη σκηνή Παιδικές και Νεανικές Χορωδίες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Με ιδέες και στόχους για την καθιέρωση πολιτιστικών - εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που θα γίνουν θεσμοί συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αύξηση της επισκεψιμότητας της Τρίπολης ενώνει τις δυνάμεις του στον κοινό μας  στόχο, να πάμε το Δήμο μας ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Διονύση, καλή επιτυχία.

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο αλλά ειλικρινά με μουσική και χορωδίες θα πάει μπροστά ο δήμος;

14:17 Από αυτούς που έχουν μεγάλα σαγόνια και "δαγκώνουν" και είναι εντελώς αγράμματοι και τροκάνια, χίλιες φορές καλύτερος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.