Ο Δήμος Τρίπολης ανακαλεί αποφάσεις παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων

Ο Δήμος Τρίπολης ανακαλεί αποφάσεις παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων

Ιούλιος 07, 2015 - 20:09
1 σχόλια

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή της 2ας Ιουλίου 2015, με αριθμ. πρωτ. 28763, ανακαλούνται αποφάσεις παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων που αφορούν σε καταστήματα της πλατείας Πετρινού, αλλά και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, Κάψια και Λεβίδι.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι ο Δήμος Τρίπολης ανακαλεί αποφάσεις που έχουν εκδοθεί κατά το παρελθόν και που επέτρεπαν στους εν λόγω καταστηματάρχες να εκμεταλλεύονται εκτός από το 70% που προβλέπεται από τον νόμο «του αντιστοιχούντος εις την προβολήν του καταστήματος», και το επιπλέον 30%, εφόσον, σύμφωνα με απόφαση δημάρχου ή κοινοτάρχη, όπως προβλέπει ο νόμος, «δεν παρακωλύει ουσιωδώς την ελεύθερη χρήση αυτού» (Ν. 1080/1980).

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου που ανακαλεί τις προηγούμενες αποφάσεις περί παραχώρησης αυτού του επιπλέον 30%, ο δήμαρχος έκρινε ότι η παραχώρηση αυτή παρακωλύει ουσιωδώς την ελεύθερη χρήση των πλατειών, εν προκειμένω. 

Σημειωτέον ότι οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες μπορούν να καταθέσουν αίτηση θεραπείας της απόφασης.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο δήμαρχε!! Μπάς και μπει λίγο τάξη σε αυτούς τους χώρους για τους καταστηματάρχες και τους πολίτες!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.