Ο Δήμος μοίρασε δώρα στα παιδιά των σχολείων της Γορτυνίας (pics)

Ο Δήμος μοίρασε δώρα στα παιδιά των σχολείων της Γορτυνίας (pics)

Δεκέμβριος 19, 2019 - 12:19
0 σχόλια

Γέμισαν με παιδικά χαμόγελα και φωνές χαράς οι σχολικές αίθουσες και οι αυλές στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο δήμος Γορτυνίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. στην Κοντοβάζαινα , στο Νεοχώρι, στη Βυτίνα, στο Βαλτεσινίκο,  στα Λαγκάδια και στη Δημητσάνα.

Ζωντανεύοντας το πνεύμα των ημερών  οι μικροί ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και συμμετείχαν  ενεργά σε μια πανδαισία παιχνιδιών και δραστηριοτητήτων. Είπαν τα κάλαντα , γιορτινά τραγούδια και χόρεψαν με τους ήρωες των παραμυθιών.

 

 

«Θέλουμε να μοιράσουμε απλόχερα συναισθήματα χαράς στα παιδιά μας , να νιώσουν την αγάπη μας , που είναι το αύριο του τόπου μας» , μας είπε ο δήμαρχος Γορτυνίας , Ευστάθιος Κούλης.

«Για τα παιδιά αυτά δίνουμε αγώνα να έχουν ότι έχουν όλα τα παιδιά, που ζούν σε μεγάλα αστικά κέντρα και είναι ένας αγώνας δύσκολος αλλά όμορφος» και καταλήγοντας ανέφερε: «Αυτές τις μέρες οφείλουμε να δίνουμε χαρά και αγάπη αλλά και να μην ξεχνάμε τις αδύναμες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) Τρόπαια, 17/12/2019

Θέμα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Γ. εν όψη των επικείμενων Χριστουγέννων διοργάνωσε χριστουγεννιάτικες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Γορτυνίας.

Οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν στο χώρο των σχολείων στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαδραστικά και μουσικοχορευτικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και ζωγραφική στο πρόσωπο. Αποκορύφωμα της δράσης αποτέλεσε η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη ο οποίος προσέφερε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο Γορτυνίας.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Γ. κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ηλίας Ρέππας, κ.Αθανάσιος Τρυφωνόπουλος, κ.Σταύρος Δημάκος, κα.Πένυ Μπέτσα, κ.Βασίλης Παπαγιάννης, κ.Κατής Χρήστος, καθώς και οι τοπικοί πρόεδροι κα. Αγγελική Μπίρη και κ. Φώτης Κατσούλιας.

 

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.