Ο Δήμος Μεγαλόπολης αποφάσισε να κάνει μηνυτήρια αναφορά στον εργολάβο από την Λακωνία (vid)

Ο Δήμος Μεγαλόπολης αποφάσισε να κάνει μηνυτήρια αναφορά στον εργολάβο από την Λακωνία (vid)

Αύγουστος 10, 2018 - 13:15
0 σχόλια

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στην Μεγαλόπολη σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου, πρώτο θέμα ήταν: «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διακοπή της Συνεδρίασης της 2ας/8/2018 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.”

Το θέμα αφορούσε όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 2 Αυγούστου και οδήγησαν εργολάβο και μέλη της οικονομικής επιτροπής στο Αστυνομικό τμήμα και στην εκατέρωθεν κατάθεση μηνύσεων.

Ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής έκανε λεπτομερή αναφορά και ενημέρωση για όλα τα γεγονότα και στην συνέχεια κατόπιν πρότασης του Σπύρου Τσιριγώτη, το συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του ιδιώτη εργολάβου από την Λακωνία για όσα έγιναν.

δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης , με όλα όσα ειπώθηκαν, από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Δ.Σ.Μεγαλόπολης - Απόφαση για μηνυτήρια αναφορά σε ιδιώτη εργολάβο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.