O Δήμος Γορτυνίας βραβεύτηκε στα Best City Awards (pics,vid)

O Δήμος Γορτυνίας βραβεύτηκε στα Best City Awards (pics,vid)

Οκτώβριος 25, 2016 - 08:41
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας βρέθηκε στην Τελετή Απονομής των Best City Awards 2016 την Δευτέρα 24/10/2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο.

Ο Δήμος Γορτυνίας είχε υποβάλλει υποψηφιότητα στην κατηγορία Πολιτισμός-Παράδοση με την εκδήλωση της Αναπαράστασης του Παραδοσιακού Αλωνίσματος στο Βαλτεσινίκο και πήρε το τρίτο βραβείο. Στην εκδήλωση των βραβείων συμμετείχαν πολλοί δήμοι της χώρας, περιφέρειες και επιχειρήσεις που διακρίθηκαν σε πολλούς τομείς όπως ο πολιτισμός, τουρισμός, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αειφόρος σχεδιασμός, πράσινη ανάπτυξη, εξοικονόμηση ενέργειας, διαχείρηση υδάτινων πόρων, ανακύκλωση, κ.ά που συμβάλλουν στην βιωσιμότητα των πόλεων και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Μεταξύ των βραβευθέντων από την Αρκαδία ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας με τον πατριώτη Γορτύνιο Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επίσης με τον Γορτύνιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο.

Τα Best City Awards έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.
Οι υποψήφιες καλές πρακτικές επιδεικνύουν πώς η αξιοποίηση νέων καινοτόμων ιδεών, λύσεων ή τεχνολογιών, καταφέρνουν να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, εξασφαλίζοντας σταθερότητα, υγεία, πολιτισμό, καθαρό περιβάλλον, εκπαίδευση, ασφάλεια, υποδομές κ.ά., αλλά και να δεσμεύουν τους πολίτες να είναι ενεργοί και υπεύθυνοι.

Φωτογραφίες Μαρίνα Διαμαντοπούλου

Βίντεο του συνεργάτη του ArcadiaPortsl.gr Νίκου Τρουπή

Ειδήσεις: 
Video: 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BEST CITY AWARDS ARCADIA PORTAL by trounikos


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.