Ο Δήμος Γορτυνίας στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» (pics)

Ο Δήμος Γορτυνίας στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» (pics)

Νοέμβριος 20, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία διεξήχθη στην Τρίπολη από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια έκθεση την οποία διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή μας είχε κυρίως τουριστικό χαρακτήρα, στα πλαίσια προβολής των σημείων ενδιαφέροντος της Γορτυνίας, πολιτισμικών μνημείων, τόπων προσκυνήματος, πεζοπορικών προορισμών αλλά και χειροποίητων δημιουργημάτων, παραδοσιακών προϊόντων κ.α.  Συγκεκριμένα τα εκθέματα αφορούσαν, χειροποίητα κοσμήματα από το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης – τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας και  από το ΙΕΚ Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας, γλυκά και άλλες δημιουργίες από επαγγελματίες της Στεμνίτσας, αρωματικά βότανα από την Βυτίνα, εκθέματα από «το Μουσείο του Μίκη Θεοδωράκη» στην Ζάτουνα, ενημερωτικά κ.α. του μονοπατιού «Mainalon Trail», έντυπο διαφημιστικό υλικό από επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής. Παρόν στο περίπτερο του Δήμου όλες τις ημέρες ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κος Πάικος Αναγνωστόπουλος υποδεχόμενος τους επισκέπτες.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Ευστάθιος Κούλης, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΔΗΚΕΓ. Την επόμενη μέρα, στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων, παρακολούθησε μαζί με την αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΓ κα Παναγιώτα Μπέτσα, ενδιαφέρουσα ημερίδα που αφορούσε στον τουρισμό. Το περίπτερο μας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Παναγιώτης Νίκας, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Πρόεδροι επιμελητηρίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, επιχειρηματίες κ.λ.π.. Η προσέλευση του κόσμου καθ όλες τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης ήταν ικανοποιητική. Οι επισκέπτες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τα εκθέματα όσο και για τα μέρη τα οποία προβλήθηκαν εκφράζοντας επιθυμία για προσεχή επισκεψιμότητα. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γορτυνίας / ΔΗΚΕΓ

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.