Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο νέος «super ήρωας» του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο νέος «super ήρωας» του Παναθηναϊκού

Φεβρουάριος 17, 2019 - 19:30
0 σχόλια

Ο Όμρι Άλτμαν ήταν ο άνθρωπος που με το γκολ του έκρινε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης όμως ήταν ο πολυτιμότερος εισπράττοντας τα εύσημα και τα κολακευτικά σχόλια από τον "πράσινο" τύπο και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Αρκάς άσος με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και πολύ πάθος παρά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε για 72' λεπτά με προστατευτική μάσκα έχοντας στο ενεργητικό του την ασίστ στο γκολ του Αλτμαν αλλά και γενικότερα μια πολύ καλή παρουσία στο χορτάρι του ΟΑΚΑ κόντρα στην παλιά του ομάδα, στην ομάδα από την οποία άναψε το αστέρι του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού κάνουν ειδική μνεία στον Δημήτρη Κουρμπέλη για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε αναφέροντας πως είναι ένας αρχηγός που θα άξιζε να είναι ακόμα και σε ομάδες τίτλων των προηγούμενων ετών τονίζοντας τον ηγετικό ρόλο που έχει στην νέα αυτή προσπάθεια του τριφυλλιού.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονός μεσοαμυντικός από το Κορακοβούνι τυγχάνει για μία ακόμα φορά της αποθέωσης και από τους φιλάθλους με το όνομα του πια να έχει γίνει σύνθημα στην πράσινη κερκίδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.