Ο Δημήτρης Βουτυρίτσας από την Τρίπολη σε Διαγωνισμό Ντράμερ

Ο Δημήτρης Βουτυρίτσας από την Τρίπολη σε Διαγωνισμό Ντράμερ

Απρίλιος 16, 2014 - 13:57

Ο Δημήτρης Βουτυρίτσας είναι ντράμερ και κατάγεται από την Τρίπολη. Έφτιαξε το δικό βίντεο και πήρε μέρος σε διαγωνισμό που το Modern Music School και ο Thomas Lang, ένας από τους καλύτερους ντράμερ στον κόσμο, πρόκειται να στείλουν δύο μαθητές drums του Modern Music School στο Los Angeles για να συμμετάσχουν στο "Thomas Lang’s Big Drum Bonanza" Camp από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου 2014!

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση ψηφοφορίας αρχίζει στις 7 Απριλίου και τελειώνει στις 21 Απριλίου. Για να ψηφίσετε τον Δημήτρη ανοίγεται αυτό το link

http://www.modernmusicschool.com/en/fb-drum-bonanza/59?fb_action_ids=409...

και πατάτε εκεί που γράφει like κάτω από το βίντεό του. Στο "Thomas Lang’s Big Drum Bonanza" θα συμμετέχουν διάσημοι ντράμερ, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Chris Coleman, Matt Garstka, Tony Royster Jr, Acquiles Priester, Thomas Lang .
Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί από τις 26 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2014.

Τα βίντεο των τελικών φιναλίστ θα κριθούν από επιτροπή που μεταξύ άλλων απαρτίζεται από τους Thomas Lang, Chris Coleman, George Kollias. Οι 2 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Ιουνίου και θα πετάξουν για το Los Angeles την 1η Ιουλίου!

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/TadsfTp_-uE