Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην Ημερίδα «Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην Ημερίδα «Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο»

Ιούνιος 17, 2017 - 15:05
6 σχόλια

Ενημερωτική ημερίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ''Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο''

Χθες 15/6 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα από την ΠΕΔ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, για τους πρόσφυγες ''Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο'', με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Philippe Leclerc και την υπεύθυνη για την ενημέρωση Ελισσάβετ Ναζλί.

Η ημερίδα αυτή αφορούσε στο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα. Στη διάρκειά της αναλύθηκαν πολλά στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να καταργήσει τα Camp και τα γκέτο και να δώσει άλλη προοπτική στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.

Συμμετοχή στην ημερίδα είχε και ο Δήμος Τρίπολης με το Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να παρακολουθεί και να θέτει κεριά ερωτήματα σε σχέση με την λειτουργία του προγράμματος - τον τρόπο λειτουργίας και υλοποιήσεις του.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην Ημερίδα για τους πρόσφυγες από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ και την ΠΕΔ


6 Σχόλια

<<Το πρόγραμμα, που έχει σκοπό να καταργήσει τα Camp και τα γκέτο και να δώσει άλλη προοπτική στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.>>. Αυτό τα λέει όλα!!! Τους καλούν να έρθουν στη χώρα μας, που βρίσκεται μέσα στην ευμάρεια, γιατί εδώ υπάρχει προοπτική για μια καλύτερη ζωή γι’ αυτούς και μείς νομίζουμε ότι προσπαθούν να μειώσουν τις μεταναστευτικές ροές και να μας απαλλάξουν από τους λάθρο. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και δεν αντιδράει κανένας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο λαός εξουθενωμένος οικονομικά και ηθικά δεν αντιδρά, οι λιγούρηδες αιρετοί περιμένουν πως και πως κανένα ξεροκόμματο, ενώ τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται πλέον με το θέμα και αυτοί ανενόχλητοι εισάγουν και ισχυροποιούν το "αλλόθρησκο" στοιχείο.

Σαν πολύ ανακινείται το συγκεκριμένο θέμα τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου.

Κατα κανόνα όσοι ασχολούνται με τα κοινά , είναι για να "φάνε" . Ξέροντας λοιπόν το κόλπο οι από πάνω , τους πετάνε το "τυράκι" ότι θα κόνομήσουν οι αιρετοί αναλαμβάνοντας μέρος της διαχείρισης της μπίζνας του εποικισμού της χώρα με φθηνα εργατικά χέρια και πρόθυμους ψηφοφόρους αύριο. Στην Γαλλία το παλαιοπολιτικό σύστημα συντηρείται από μετανάστες , τώρα που οι Γάλλοι ξύπνησαν και προσέρχονται μαζικά στα "άκρα". Μάλλον όμως είναι αργά πια . Έχουν ήδη χάσει την χώρα τους. ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;;;;

Μήτσο, δεν μας αφήνεις καθόλου να ησυχάσουμε με τις μακακίες σου. Τι είναι πάλι αυτά τα πελώρια φουσκωτά από πλαστικό, που έχουν καλύψει το πάρκο των φιλοδένδρων στην πλατεία Άρεως? Ποιός έδωσε την άδεια να στηθούν αυτά τα εκτρώματα και να καταστρέψουν τον όμορφο αυτό χώρο? Ρε δεν πάτε καθόλου καλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.