Ο διεθνής Πολ Χατζόπουλος με την Εθνική στη «Λεωφόρο»

Ο διεθνής Πολ Χατζόπουλος με την Εθνική στη «Λεωφόρο»

Φεβρουάριος 02, 2017 - 12:04
0 σχόλια

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος ως γνωστών είναι ο πρώτος Αρκάς ποδοσφαιριστής που φόρεσε τα χρώματα της Ανδρικής ομάδας της Εθνικής Ελλάδος κατά την διάρκεια της μεγάλης ποδοσφαιρικής του καριέρας στα γήπεδα της Α’ Εθνικής την δεκαετία του 1980 με την φανέλα του Πανιώνιου και της ΑΕΚ.

11 Απριλίου 1984 και σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Κύπρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο νεαρός Αρκάς κεντρικός αμυντικός Πολύβιος Χατζόπουλος ως ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου τότε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας δίπλα στα μεγαλύτερη ονόματα του ποδοσφαίρου μας της εποχής εκείνης.

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Εθνική μας ομάδα να ανοίγει το σκορ στο 5’ με τον Αναστόπουλο και τους Κύπριους να ισοφαρίζουν με τον Θεοφάνους στο 72' με το απόσπασμα της εφημερίδας να αναφέρει ως θυγατέρα την Κύπρο σε ένα παιχνίδι που έχει πάντα την δική του ξεχωριστή σημασία.

Ο Πολ Χατζόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια ιδιαίτερη φωτογραφία αποσπάσματος εφημερίδας αναφέροντας πως οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν.

Εθνική Ελλάδος από αριστερά:

Μαύρος (ΑΕΚ), Σαργκάνης (Ολυμπιακός), Μητσιμπόνας (Λάρισα), Μητρόπουλος (Ολυμπιακός), Βαμβακούλας (Ολυμπιακός), Μίχος (Ολυμπιακός), Ξανθόπουλος (Ηρακλής), Χατζόπουλος (Πανιώνιος), Αντωνίου (Παναθηναϊκός), Αρδίζογλου (ΑΕΚ), Αναστόπουλος (Ολυμπιακός)

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.