Ο Δ. Τζεμπετζής για τη μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Ο Δ. Τζεμπετζής για τη μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Σεπτέμβριος 30, 2019 - 13:22
0 σχόλια

Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο, είναι κάθετα αντίθετη με την «μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου» αλλά και με κάθε παρόμοια ενέργεια, διασποράς των παρανόμων μεταναστών σε όποια άλλη περιοχή της Πελοποννήσου και της Πατρίδος μας γενικότερα.

Καταγγέλλουμε τις πολιτικές ηγεσίες των συνδυασμών και των κομμάτων ότι εξαπατούν τον Λαό και υλοποιούν ένα σχέδιο ισλαμοποίησης και διεθνοποίησης της Ελλάδος. Εκτός των πολλών άλλων στοιχείων, αυτό αποδεικνύεται και από την υποκριτική εναλλαγή απόψεων των κομμάτων κατά την εναλλαγή τους στην εξουσία.

Έτσι, ενώ η προηγούμενη ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου προώθησε την αποδοχή μεταναστευτικών ροών, τώρα φέρεται να είναι αντίθετη σε αυτή ενώ η νυν ηγεσία υλοποιεί (με την σειρά της) το γενικότερο σχέδιο.

Με αυτή τη  τακτική εξαπατούν και μπερδεύουν τον Λαό και κανείς από τους δυο δεν «χρεώνεται» αυτούσια την ευθύνη.

Εμείς είμαστε πολιτικά και ιδεολογικά αντίθετοι στην πολτοποίηση των εθνών και στην υποταγή του Ελληνικού Πολιτισμού και Παραδόσεων στις ανάγκες των κατευθυνόμενων και εργαλοιοποιημένων μεταναστευτικών ροών.

Ειδικότερα δε για το ζήτημα της Κορίνθου, δημοσίως και όχι εν κλειστώ και σε αμφιβόλου προθέσεων συμβούλια, ρωτάμε εκείνους που προωθούν τέτοιες ενέργειες:

Ποια μέτρα έχουν ληφθεί για τον έλεγχο του  ποινικού μητρώου των ατόμων που θα μεταφερθούν; Έχουμε ενημέρωση περί αυτού; Υπάρχει έστω και ο παραμικρός ουσιαστικός έλεγχος;  Θα εκτεθεί για μια ακόμη φορά η Ελλάδα περιθάλποντας άτομα που αργότερα θα εμπλακούν σε τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη;

Η ανάμιξη ανθρώπων με βεβαρημένο ποινικό μητρώο με άλλους νομοταγείς οδηγεί στην κακοποίηση των νομοταγών. Αυτό σε συνδυασμό με τις ελλιπείςικανές συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής, συστήνει ένα εκρηκτικό μίγμα, μιαν ωρολογιακή βόμβα, μέσα στην τοπική κοινότητα της Κορίνθου.

Δεν θα έπρεπε οι τοπικές κοινωνίες, να ερωτώνται δια δημοψηφίσματος αν επιθυμούν την ύπαρξη τέτοιων στρατοπέδων – οικισμών μεταναστών; Γιατί οι δήθεν δημοκράτες όλων των αποχρώσεων, κωφεύουν μπροστά σε τέτοια αιτήματα;

Έχουμε ως κρατικός μηχανισμός(τοπικά ή ευρύτερα) λύσει τα υπόλοιπα προβλήματά μας (υποδομές, υγεία, οικονομία) για να προσθέσουμε ακόμη ένα, χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα;

Διαφωνούμε με την μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου, όχι απλά γιατί είναι ενάντια στην πολιτική μας προσέγγιση του θέματος αλλά και γιατί γίνεται πρόχειρα, τσαπατσούλικα και με αδιαφορία προς τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Το στρατόπεδο, όσο λειτουργούσε τον αληθινό ρόλο του, εκείνο της στέγασης Ελλήνων στρατιωτών, αποτελούσε ένα τμήμα της γενικότερης αμυντικής σχεδίασης της χώρας. Ως εκ τούτου, απλά και μόνο με αυτή την ιδιότητα, προσέφερε στην χώρα και στην τοπική κοινωνία.

Ακόμη, η παρουσία του στρατού συμβάλλει και στο γενικό αίσθημα ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή, αφού είναι γνωστές οι δραστηριότητες των Ελλήνων στρατιωτών, σχετικά με την πυρασφάλεια ή σχετικά με παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις εκτάκτων καιρικών φαινομένων και την ασφάλεια εν γένει.

Επιπλέον  παραπλεύρως, συνέβαλε στη τοπική οικονομία με τις διάφορες οικονομικές δραστηριότητες που απέρρεαν από τον αριθμό στρατιωτών και στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού.

Τώρα, με αυτή την ιδιότητα, δηλαδή ενός τρόπο τινά hotspot, αντί να συμβάλλει στην τοπική κοινωνία και στην χώρα, αποτελεί πρόβλημα. Πρόβλημα που δυσχεραίνεται από την προχειρότητα τέτοιων δομών, που τελικά ταλαιπωρεί και τους αλλοδαπούς εξυπηρετούμενους και τους Έλληνες πολίτες.

Καταγγέλλουμε ότι το πολιτικό σύστημα, φέρνοντας τα θέματα αυτά στα συμβούλια και όχι απευθείας στην κρίση του Λαού, προσπαθεί να νομιμοποιήσει τέτοιες διαδικασίες και γι αυτό απέχουμε από αυτές τις υποκριτικές ψηφοφορίες, αρνούμενοι να αποδεχτούμε την απόφαση μερικών κομματικών στελεχών έναντι της θελήσεως των πολιτών, η οποία είναι συντριπτικά αντίθετη και προκλητικά αγνοείται.

 

Δημήτριος Τζεμπετζής

Επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»

Περιφερειακός Σύμβουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.