Ο «αθόρυβος» αλλά ουσιαστικός Βαλιέντε

Ο «αθόρυβος» αλλά ουσιαστικός Βαλιέντε

Οκτώβριος 10, 2018 - 11:20
0 σχόλια

Ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε ήρθε πριν λίγους μήνες στην χώρα μας για τον Αστέρα Τρίπολης από την Ισπανία για να δώσει λύσεις σε άμυνα και μεσαία γραμμή πράγμα που το καταφέρνει με εξαιρετικό τρόπο μέχρι τώρα.

Η παρουσία του 28χρονου Ίβηρα στο πρώτο ξεκίνημα της χρονιάς κρίνεται ιδιαίτερα ουσιαστική έχοντας τον καλύτερο βαθμό αξιολόγησης από τα υπόλοιπα 10 νέα πρόσωπα που ήρθαν μαζί του το καλοκαίρι για να προστεθούν στο ρόστερ της αρκαδικής ομάδας εξαιρουμένου του Τόνσο που ουσιαστικά ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ.

Τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας στο δεύτερο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του καλοκαιριού και τον επαναληπτικό με την Χιμπέρνιαν στην Τρίπολη και κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε ρόλο αναχαιτιστή.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό σηκώθηκε από τον πάγκο πολύ νωρίς για να αντικαταστήσει τον τραυματία σε εκείνο το σημείο αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας και τα πήγε πολύ καλά ως ζευγάρι στα χαφ μαζί με τον Μανουέλ Μουνάφο κάνοντας αθόρυβη αλλά πολύ χρήσιμη για την ομάδα του δουλειά.

Ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε έχει αγωνιστεί σε τέσσαρα από τα 6 παιχνίδι της Super League με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετρώντας 211 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχοντας παράλληλα 8 κλεψίματα, 3 επεμβάσεις, 6 λάθη αλλά και 2 κίτρινες κάρτες.

Στο μοναδικό παιχνίδι που ο Ισπανός αγωνίστηκε βασικός ήταν στην πρεμιέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ενώ κόντρα στην ΑΕΚ πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην θέση του Πασαλίδη στο κέντρο της άμυνας ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί επίσης και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε μετράει και ένα γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδος για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.