Ο Αστέρας Τρίπολης στο 8ο Παγκόσμιο συνέδριο Αρκάδων (photos&video)

Ο Αστέρας Τρίπολης στο 8ο Παγκόσμιο συνέδριο Αρκάδων (photos&video)

Ιούλιος 28, 2014 - 15:05
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κύριος Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στο Αποστολοπούλειο  Πνευματικό κέντρο και μίλησε στην τρίτη μέρα του 8ου Παγκόσμιου συνεδρίου απόδημων Αρκάδων για την ομάδα, την προοπτική , την διαφήμιση και την ανάπτυξη που δίνει στην πόλη αλλά και ευρύτερα σε όλο τον νομό Αρκαδίας ο Αστέρας.

Ο κύριος   Μποροβήλος αφού ευχαρίστησε τους ομογενείς για την πρόσκληση τους και τους καλωσόρισε  στην Τρίπολη, έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες  και μίλησε για την προσφορά του Αστέρα στην ανάπτυξη της πόλης. Επίσης μίλησε για τα τμήματα υποδομών του Αστέρα καθώς επίσης και για το προσεχές Ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Γερμανική Μάιντζ. Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας έκανε ειδική αναφορά για την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος της ομιλίας μοιράστηκαν στους ομογενείς αναμνηστικά καπέλα με το σήμα του Αστέρα Τρίπολης.

Video: 

youtube://v/k6u60NSdzgU


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.