Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του και μοίρασε γιορτινά χαμόγελα (pics,vid)

Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του και μοίρασε γιορτινά χαμόγελα (pics,vid)

Δεκέμβριος 12, 2019 - 20:29
5 σχόλια

Σε μια όμορφη, ζεστή και ξεχωριστή βραδιά ο Αστέρας Τρίπολης μοίρασε χαμόγελα στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην μπουτίκ του μαζί με ποδοσφαιριστές του και πλήθος κόσμου το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης γέμισαν ασφυχτικά το Star Store και όλοι μαζί έκαναν από μια ευχή βάζοντας την δική τους μπάλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο δίνοντας ευχές για καλές εορτές.

Τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν οι Ιγκλέσιας, Τασουλής, Καπίγια, Μιχαήλ, Μαρκ Φερνάντεθ και Πασαλίδης ενώ το παρών έδωσαν και ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος με μέλη της διοίκησης και προπονητές των ακαδημιών στο κιτρινομπλέ αυτό event.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες και συνομίλησαν με τα παιδιά που κατέκλεισαν το Star Store ενώ στην συνέχεια στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους μικρούς φίλους.

Βεβαίως στο Star Store ήταν και η επίσημη μασκότ της ομάδας δίνοντας το δικό της ξεχωριστό χρώμα με τον Αστέρα Τρίπολης να δίνει στιγμές χαράς και ευχές για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος έδωσαν στις κάμερες ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ο Μίλαν Ράσταβατς αλλά και εκπρόσωπος της εταιρίας Volton.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Αστέρας στόλισε το δέντρο του και μοίρασε γιορτινά χαμόγελα


5 Σχόλια

αντε και με το καλο να καθησετε οπως καθε χρονο φρονημα στον θρυλο κυριοι του αστερακου

Για ποιον μιλας 9.59? Tο προεδρο που ειναι βαζελο-κοκκαλος και φανατικος dpg? Ή τον Αεκτζη ιδιοκτητη? Δλδ και οι , θες να μας πεις οτι υποχειρια αλλου εντος της ομαδας?

13.13 Κι εσύ με ποιους προτείνεις να ασχολούμαστε; Με όλες εσάς τις κομπλεξάρες που γράφετε σχόλια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.