Ο Αστέρας περιμένει τις εξελίξεις του Αντζουλά με την Φιορεντίνα

Ο Αστέρας περιμένει τις εξελίξεις του Αντζουλά με την Φιορεντίνα

Ιούνιος 22, 2019 - 22:18
0 σχόλια

Εκτός από τα μεταγραφικά και τον θέμα του προπονητή ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει εξελίξεις και στην υπόθεση του νεαρού αμυντικού Γιώργου Αντζουλά που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Φιορεντίνα.

Αναφορικά πάντα με το θέμα του 19χρονού κεντρικού αμυντικού υπάρχουν δύο συγκεκριμένα δεδομένα μεταξύ της συμφωνίας των δύο πλευρών το περασμένο καλοκαίρι όπου και παραχωρήθηκε ο Γιώργος Αντζουλάς στην Ιταλική ομάδα ως δανεικός.

Δεδομένο 1ο: Η Φιορεντίνα έχει δικαίωμα να αποκτήσει αυτόματα τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή εφόσον τη σεζόν 2018-2019 έκανε έστω μία εμφάνιση στην πρώτη ομάδα.

Δεδομένο 2ο: Ο δεύτερος όρος είναι ότι στο φινάλε της χρονιάς θα έχουν το δικαίωμα οι "βιόλα" να πράξουν κάτι ανάλογο ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών από το περσινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων αθλητικών ιστοσελίδων της χώρας μας το αντίτιμο για τον Γιώργο Αντζουλά ανέρχεται σε επταψήφιο αριθμό για τον Αστέρα Τρίπολης εφόσον η Φιορεντίνα ενεργοποιήσει την σχετική οψιόν μέχρι το τέλος του μήνα Ιουνίου.

Ο Γιώργος Αντζουλάς με 35 συνολικά και συμμέτοχές και 3 γκολ με την Primavera της Φιορεντίνα την "μικρή" δηλαδή ομάδα και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις που είχαν ως αποτελέσμα να κληθεί και σε 3 αποστολές της πρώτης ομάδας κάνει την διοίκηση του Ιταλικού συλλόγου να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κρατήσει επενδύοντας στο πρόσωπο του για το μέλλον.

Μοναδικό ίσως αγκάθι για την ώρα αποτελεί η αλλαγή διοίκησης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Φιορεντίνα που έχει ως αποτέλεσμα τέτοιου είδους ζητήματα να έχουν πάει χρονικά πίσω ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών μέχρι το τέλος του μήνα.

Το θέμα του 19χρονού Έλληνα άσου αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκαθαρίσει με τον Αστέρα Τρίπολης να παρακολουθεί τις εξελίξεις οι οποίες είτε θα του φέρουν ένα πολύ καλό ποσό στα ταμεία του σε περίπτωση που αγοράσουν οι "βιόλα" τον Γιώργο Αντζουλά είτε ο ταλαντούχος αμυντικός θα επιστρέψει στους κιτρινομπλέ γεμάτος εμπειρίες και πιο έτοιμος από ποτέ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.