Ο Αστέρας μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Europa League

Ο Αστέρας μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Europa League

Αύγουστος 27, 2015 - 21:15
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία για να μάθει τους αντιπάλους του στο Europa League είναι ο Αστέρας Τρίπολης καθώς την Παρασκεύη (28/8, 14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στο Μονακό της Γαλλίας.

Η αρκαδική ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Europa League δίπλα σε μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις και ετοιμάζεται να χαράξει τους νέους προοσρισμούς των Ευρωπαϊκών της ταξιδιών.

Συνολικά στην κληρωτίδα θα βρεθούν 48 ομάδες από όλη την Ευρώπη ανάμεσα τους φυσικά και ο Αστέρας ενώ το βράδυ της Πέμπτης (27/8) στους επαναληπτικούς προκριματικούς αγώνες των play off της διοργάνωσης θα γίνουν γνωστές και οι τελευταίες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Europa League της νέας σεζόν για να συμπληρωθούν τα 4 γκρουπ δυναμικότητας.

Οι κιτρινομπλέ εκτός απροόπτου θα είναι στο 4 γκρουπ δυναμικότητας και αναμένεται στο δρόμο της να βρουν μεγάλα και ιστορικά Ευρωπαϊκά club.

Ο Αστέρας μπορεί να προετοιμάζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό την προσεχή Κυριακή (30/8, 19:15) για την 2η αγωνιστική της Super League ωστόσο η Παρασκευή (28/8) αποτελεί ακόμα μία ημερομηνία σταθμό στην ιστορία του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.