O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο 41ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών

O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο 41ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζευγών

Δεκέμβριος 10, 2018 - 08:53
0 σχόλια

Τη Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου διεξήχθη στην Αθήνα η τελική φάση του 41ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ζευγών Κατηγοριών 2018 στις κατηγορίες 1-6, 1-9, 1-12 και 1-16 (open). Η τελική φάση για τη κατηγορία 1-6 έγινε στα εντευκτήρια του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς (Ο.Α.Μ.Κη.) με διαιτητή τη Γεωργία Μήτση (Πτυχιούχο Διαιτητή), για τη κατηγορία 1-9 έγινε στα εντευκτήρια του Αθλητικού Ομίλου Μπριτζ Ψυχικού (Α.Ο.Μ.Ψ.) με διαιτητή την Αγγελική Πολίτου (Πτυχιούχο Διαιτητή) και βοηθό τον Άγγελο Νικητόπουλο (Έμπειρος Διαιτητής), για τη κατηγορία 1-12 έγινε στα εντευκτήρια του Ομίλου Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης (Ο.Π.Α.Φ.) με διαιτητή την Άννα Καλιακμάνη (Πτυχιούχο Διαιτητή) και βοηθό τον Βασίλειο Πρωτόπαπα (Έμπειρος Διαιτητής) και για τη κατηγορία 1-16 (open) έγινε στα εντευκτήρια του Αθηναϊκού Ομίλου Μπριτζ (Α.Ο.Μ.)  με διαιτητή τον Νικόλαο Κηπουρό (Εθνικό Διαιτητή).

O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ (Αρκ.Ο.Α.Μ.) εκπροσωπήθηκε με 1 συμμετοχή, τις αδερφές Μαρία και Νικολέττα Θεοδωροπούλου, στη κατηγορία 1-12. Τα κορίτσια μας τη Παρασκευή πήραν την 37η θέση με 110,52 βαθμούς, το Σάββατο πήραν την 27η θέση με 124,73 βαθμούς, τη Κυριακή πήραν τη 17η θέση με 134,62 βαθμούς και κατέληξαν στη 32η θέση στη γενική κατάταξη με 370,08 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ) ΕΔΩ

Στη τελική φάση η Μαρία και η Νικολέττα Θεοδωροπούλου πέρασαν ύστερα από προκριματικούς αγώνες που πήραν μέρος το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα εντευκτήρια του Αθλητικού Ομίλου Τραπεζικών Πάτρας (Α.Ο.Τ.Π.) με διαιτητή την Κωνσταντίνα Παντελή και βοηθό τον Αριστείδη Δουρόπουλο. Και στις 2 ημερίδες κατετάγησαν στη 2η θέση με 119,04 βαθμούς στη 1η ημερίδα και 120,96 βαθμούς στη 2η ημερίδα και πέρασαν 1ες στη γενική κατάταξη με 239,89 βαθμούς.

 Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ): https://results.hellasbridge.org/club/67

 

 

 

                                             Ο Πρόεδρος

 

                                             Ιωάννης Αγγελόπουλος

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.