O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge

O Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στο 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge

Νοέμβριος 12, 2018 - 14:00
0 σχόλια

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.) σε συνεργασία με τον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Κηφισιάς (Ο.Α.Μ.Κη.) οργάνωσαν 3ήμερο Τουρνουά Ζευγών Bridge Κατηγοριών 1-6, 1-9, OPEN 4ης Βαθμίδας.

Το τουρνουά έγινε στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου “ΑΜΑΛΙΑ” στο Ναύπλιο από τη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έως τη Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Διαιτητές στο τουρνουά ήταν: η Πτυχιούχος Διαιτητής Άννα Καλιακμάνη του Ο.Α.Μ.Κη. με βοηθό τον Έμπειρο Διαιτητή Αναστάσιο Δράσσα του Ο.Α.Μ.Α.

 

Τα αποτελέσματα της Γενικής Κατάταξης ήταν:

Κατηγορία 1-6: 1οι Γκλεζάκος-Γιαννούλη με 62,42% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.).

Κατηγορία 1-9: 1οι Καντεράκης-Γιαννουζάκος με 57,73% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας (Ο.Α.Μ.Α.).

Κατηγορία OPEN: 1οι Θεοδωρακόπουλος-Σινάνης με 56,79% του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας (Ο.Α.Μ.Κ.).

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bridge (Ε.Ο.Μ.) στη παρακάτω διεύθυνση:

https://results.hellasbridge.org/club/70

Από τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Bridge (Αρκ.Ο.Α.Μ.) πήραν μέρος στο τουρνουά ο Παναγιώτης Γιωνάς με συμπαίκτρια την Εύη Αστυρακάκη στη κατηγορία 1-6. Το ζεύγος ξεκίνησε τη Παρασκευή από τη 5η θέση με score 50,91% αλλά στις ημερίδες του Σαββάτου και της Κυριακή πήρε στην 9η θέση με score 49,09% και 44,18% με αποτέλεσμα να πάρει την 7η θέση στη Γενική Κατάταξη με score 48,06%.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας και η αθλητές μας εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον Όμιλο Αγωνιστικού Bridge Αργολίδας για την άψογη διοργάνωση και τις ευχαριστίες τους για την όμορφη φιλοξενία.

 

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Αγγελόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.