Ο Αρκαδικός είναι εδώ και με Κουστένη «στρατηγό»

Ο Αρκαδικός είναι εδώ και με Κουστένη «στρατηγό»

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 10:01
0 σχόλια

Μια ανάσα από τον coach Τζίμη Κουστένη ο ΣΕΦΑ

Ο Αρκαδικός μπορεί να άργησε αλλά είναι εδώ και θα είναι όταν πρέπει έτοιμος και δυνατός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών.

Και για να μπορέσει να χτιστεί μια ομάδα από την αρχή ξεκινάει πάντα από τον προπονητή. Αυτό λοιπόν κάνει και ΣΕΦΑ με τον Τζίμη Κουστένη να βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Τρίπολης.

Ο Τζίμης Κουστένης με καταγωγή από την Αρκαδία έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την κυανόλευκη διοίκηση και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Αρκαδικό.

Η επιλογή του Τζίμη Κουστένη μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με τον Αρκά coach να έχει εμπειρίες και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και να γνωρίζει τον τρόπο για να δημιουργήσει ένα σύνολο ξανά από την αρχή.

Από κει και πέρα εκτός από τον coach Κουστένη ο Αρκαδικός έχει συμφωνήσει και με την περσινή ραχοκοκαλιά της ομάδας που εντός του επόμενου διαστήματος θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εδώ για ανανεώσεις με πολλούς παίχτες που την περσινή σεζόν φόρεσαν την κυανόλευκη φανέλα.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως ο Αρκαδικός θα κρατήσει την ομοιογένεια του καθώς οι αλλαγές του ρόστερ θα είναι λίγες και με τον Τζίμη Κουστένη στο τιμόνι ανοίγει μια νέα σελίδα για το μέλλον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.