Ο Αρκαδικός ανανέωσε με Καστρίτη

Ο Αρκαδικός ανανέωσε με Καστρίτη

Μάιος 27, 2015 - 12:00
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Έλληνας τεχνικός που «οδήγησε» την ομάδα μας στην Α1, θα ηγηθεί του… πληρώματος και στο πιο όμορφο ταξίδι για το Αρκαδικό μπάσκετ.

Γιάννης Καστρίτης:  Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1982 και είναι ο νεότερος προπονητής (και) στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Καστρίτης ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΓΣ Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή, ενώ τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε ως βοηθός του Θανάση Λιόνα στην Απολλωνιάδα  (Γ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά διατέλεσε βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1).

Για ένα χρόνο διατέλεσε πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα (2006-2007), πριν έρθει στον Αρκαδικό όπου ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου τα προηγούμενα χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας με ρεκόρ 42 νίκες και 36 ήττες. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο που στηρίξατε Νέο και Αρκά Προπονητή, που είχε τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην άνοδο της ομάδας. Γιάννη με το καλό και σε πολλές νέες επιτυχίες ατομικά και ομαδικά!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.