Ο Αρχιεπίσκοπος στη Ζάτουνα (pics)

Ο Αρχιεπίσκοπος στη Ζάτουνα (pics)

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 16:11
2 σχόλια

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, στη Ζάτουνα, ήρθε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, για να βαπτίσει την κόρη του πρώην υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου. Συνοδευόταν από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπο Θεσπιών κ.κ. Συμεών. Επίσης στο μυστήριο συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας, με τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ιάκωβο Κανάκη.

Νονός στην βάπτιση ήταν ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, με την οικογένειά του.    

Παρευρέθηκαν αρκετοί από τον χώρο της πολιτικής.

Την Κυριακή το πρωί, ο Σεβασμιότατος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στην εκκλησία της Παναγίας της Ελοβίτισσας. Μαζί και ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιακωβος, ο ιερέας της Ζάτουνας π. Δαμασκηνός και ο π. Αυγουστίνος. Το εκκλησίασμα 19 πιστοί!

Η Χρυσούλα Κανελλοπούλου, είπε στον Μητροπολίτη, μέσα στην εκκλησία, κατά την διάρκεια διαλόγου που είχε με το εκκλησίασμα, να έρχεται στην Ζάτουνα της Παναγίας και σε άλλες μεγάλες γιορτές, που το χωριό έχει κόσμο!

ΦΩΤΟ: ο Σεβασμιότατος στην Παναγία, η Χρυσούλα και η Αθανασία Κανελλοπούλου στην εκκλησία, Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, κατά την είσοδό του στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γορτυνίας Στάθη Κούλη.

 

Από το zatounanews.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το προηγούμενο τέκνο το βάπτισε πάλι εκεί ο ευρωβουλευτής πλέον Αρβανίτης τότε υπόδειγμα δημοσιογράφου στην ΕΡΤ προπαραμονές capital control με εκλεκτούς ζαίους καλεσμένους και επώνυμους μετακλητούς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.