Ο ΑΟ Τεγέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Ο ΑΟ Τεγέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics)

Φεβρουάριος 10, 2019 - 12:01
0 σχόλια

Σε πολύ καλό και ''οικογενειακό'' κλίμα ο Α.Ο Τεγέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για την νέα χρονιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της αλλά και αρκετοί φίλαθλοι καθώς και άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας ώστε να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα πρωταθλήματα που συμμετέχει και φυσικά παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ''τιμήσει'' την ιστορική φανέλα του συλλόγου.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου συνοδεύτηκε και με το καθιερωμένο τραπέζι από τη διοίκηση στους παρευρισκόμενους.

Κατά την εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για ένα πετυχημένο έτος και για ένα έτος ''γεμάτο'' υγεία  

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Τσιώρος, ο οποίος βρήκε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο του από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ηλία Δελή

Η διοίκηση θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους Αφούς Σταματόπουλους (Ταξιαρχών 122) για την προσφορά της βασιλόπιτας της βραδιάς.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.