Ω, Άννα-Μισέλ, υπερασπίστρια της υπόληψης του Γεωργιάδη

Ω, Άννα-Μισέλ, υπερασπίστρια της υπόληψης του Γεωργιάδη

Φεβρουάριος 27, 2019 - 12:25
13 σχόλια

Ο λόγος περί της ωραίας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, της υποψήφιας ευρωβουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία που ήρθε μάλιστα να ζητήσει και την ψήφο των Αρκάδων στην κοπή πίτας του βουλευτή Αρκαδίας δηλαδή προεκλογική συγκέντρωση για τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Νίκα, ο οποίος τόσο κόσμο μαζεμένο δεν θα έβλεπε στην Τρίπολη ούτε στον ύπνο του.

«Να φύγουν, να φύγουν, να φύγουν!», φώναξε η Άννα-Μισέλ στο Πνευματικό για την κυβέρνηση.

Η ωραία Άννα-Μισέλ, εκτός από θαυμάστρια του Άδ. Γεωργιάδη, υπερασπίστηκε -στο δικαστήριο αυτή τη φορά- τον πρόσφατα καταδικασθέντα σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πριν από εννέα χρόνια στη Μολδαβία είχε ασελγήσει σε ανηλίκους επ' αμοιβή κατά συρροή.

Η κυρία Ασημακοπούλου δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον επισήμως καταδικασθέντα για κατά συρροή ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά: «Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου».

Κάτι είναι στραβό με τα κριτήριά σας, ωραία μου. Εγκληματίας είναι ο άνθρωπος και μάλιστα διέπραξε το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων.

Συνέλθετε εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Δεν κρίνουμε το γεγονός ότι η κυρία Ασημακοπούλου υπερασπίστηκε τον Νίκο Γεωργιάδη στο δικαστήριο. Ορθώς έπραξε, κι αυτή και ο Κυρανάκης, εφόσον αυτό πίστευαν ότι έπρεπε να κάνουν και εφόσον κάθε κατηγορούμενος δικαιούται υπεράσπισης.

Αλλά οι δηλώσεις της -κατόπιν καταδίκης!- περί της υπόληψης ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου...

Αιδώς, νεοδημοκράτες! Να υπάρχει και ένα όριο στην αφοσίωση στη φατρία!

Για την ιστορία: Ο κ. Γεωργιάδης στη Μολδαβία όχι μόνο ασέλγησε επ' αμοιβή σε ανηλίκους που δεν είχαν να φάνε, αλλά και χρησιμοποίησε κάθε μέσον, ως και το διπλωματικό του διαβατήριο, για να αποφύγει καταδίκη, κατακραυγή και όλα τα παρελκόμενα. Όπου «κάθε μέσον», και τη συνεργασία του με τον Κυριάκο, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του καταδικασθέντα στο δικαστήριο, τον παρότρυνε να φύγει από το προσκήνιο ως σύμβουλός του ώσπου να «καθήσει» το θέμα.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Ο κατηγορούμενος είναι ιερό πρόσωπο και χρήζει προστασίας μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του. Μετά πείτε ό,τι θέλετε. Ο πρέσβυς της Βενεζουέλας όμως δεν κατέστη κατηγορούμενος γιατί τον υπέθαλψε ο Αλέξσης προκειμένου να μην τρωθεί το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα!

@13:41 Ο κατηγορούμενος χρήζει προστασίας κι ας έχει καταγραφεί από κάμερες να κουτουπώνει αγοράκια έναντι αμοιβής, ε; Κυρανάκης και Άννα-Μισέλ πήγαν να υπερασπιστούν αυτό το αμέμπτου ηθικής μπουμπούκι του Μητσοτάκη με ποια υπερασπιστική γραμμή ακριβώς; Ότι δεν τα έκανε αυτά για τα οποία τον κατηγορούσαν; Και πώς το ήξεραν; Ήταν μπροστά και οι δύο; Γειά σου "σύντροφε προβατοκράτορα". Μπεεεεεεεεεεεε και ξαναμπεεεεεεεεε πρόβατο

Μαντούβαλος 13 χρόνια κάθειρξη, Γεωργιάδης καταδίκη για παιδεραστία, Ασημακοπούλου μάρτυρας υπεράσπισης Γεωργιάδη, Κυρανάκης παρών σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Όπου και αν τους ακουμπήσεις τους < πατριώτες> λερώνεσαι.

Και μόνο το ότι το θέμα το αναδεικνύει ο "Σωκράτης Τριανταφυλλόπουλος" γνωστός για τις αγαθές και ανιδιοτελείς προθέσεις του λέει πολλά. Οι συριζαίοι δεν το έχουν με τον νομικό πολιτισμό διότι πρόκειται περί πολιτισμού. ΥΓ ο πρέσβυς όμως να κουτουπώνει αβέρτα μέχρι που αγανάκτησαν οι συντρόφισσες

@ 17:27 θέλεις ονόματα συριζαίων βουλευτών - υπουργών μαρτύρων υπεράσπισης Κουφοντίνα και λοιπών φαρμακοχέρηδων;

Είναι εντυπωσιακή η γραμμή που παίρνουν οι χρυσαυγίτες για να σχολιάζουν συγκεκριμένα θέματα. 99 στις 100 φορές αφορούν την ΝΔ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Την δουλειά της αριστεράς κάνει για άλλη μια φορά η ΧΑ.

Όσο για την ουσία του θέματος. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ο Κυριάκος ασελγούσε στα παιδάκια. Διαβάσαμε και το πρωτοφανές να κατηγορείται μια δικηγόρος γιατί υπερασπίστηκε τον πελάτη της. Αφού λοιπόν η Άννα Μισέλ υπερασπίστηκε τον Γεωργιάδη, τότε ότι λέει και ότι κάνει είναι βρώμικο. Δεν πάτε με τα καλά σας. Το συγκεκριμένο αδίκημα είναι πολύ βαρύ και σηκώνει πολύ λάσπη στον ανεμιστήρα. Το αδίκημα όμως αφορά αποκλειστικά τον κατηγορούμενο, κανέναν άλλο. Το τι είπε ο μάρτυρας για υπεράσπισή του στο δικαστήριο είναι αδιάφορο. Ποινή και καταδίκη για τον κατηγορούμενο, τα υπόλοιπα είναι λάσπη.

Μα δεν είναι απλά κατηγορούμενος, έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό. Η έφεση έπεται της καταδίκης. Ξεφτίλα. Ξεφτίλες όλοι, κι ο προβοκάτορας πρώτος.

Αννα Μισελ πως ειδες τον δρομο απο Τριπολη προς Καλαματα περνωντας απο την Τσακωνα?Το παραδοξο ειναι αυτος του οποιου το πολιτικο αστρο ανατελλει στην Αρκαδια την εχει επισημη προσκεκλημενη σε εκδηλωση που αφορα στις Γυναικες του συνδυασμου της ΝΔ στην περιφερεια με επικεφαλης τον εκλεκτο της Παναγιωτη Νικα. Κατα τα αλλα : να φυγετε!να φυγετε!να φυγετε!

Να μην ξεχνάμε ότι ο καταδικασθείς είναι αυτός που χαρακτήριζε μπούρδα το ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων. Να χαίρονται οι ΝΔτες το μπουμπούκι τους.

παιδεραστές και βιαστές ... αυτή είναι η καραμανλική δεξιά! βιασμοί στην μόρια και εμπόριο οργάνων, αυτή είναι η αντιφασιστική αριστερά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.